Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔ. Ρέππας: Ασφάλεια πτήσεων και καθολικότητα/παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές
Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Δ. Ρέππας: Ασφάλεια πτήσεων και καθολικότητα/παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας δέχθηκε χθες τους νέους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των εποπτευόμενων Οργανισμών στον τομέα των μεταφορών. Ο κ. Ρέππας παρενέβη και στο […]

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας δέχθηκε χθες τους νέους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους<...> των εποπτευόμενων Οργανισμών στον τομέα των μεταφορών. Ο κ. Ρέππας παρενέβη και στο θέμα της συγχώνευσης των δραστηριοτήτων της Aegean και Olympic Air, λέγοντας ότι “η εξέλιξη αυτή αποτελεί τα αποκαλυπτήρια της χρεωκοπίας της πολιτικής της ΝΔ, όσον αφορά στην πώληση της Ολυμπιακής με ταυτόχρονη επιβάρυνση του Δημοσίου με δυσθεώρητα ποσά, τουλάχιστον ενάμιση δισεκατομμυρίου ευρώ. Τόνισε ακόμη ότι “η κυβέρνηση δεν είναι μέρος επιχειρηματικών συμφωνιών ή συγκρούσεων, παραμένει όμως ο εγγυητής για το δημόσιο συμφέρον και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών”.

Και συνέχισε: “Δεν αρκεί η όλη διαδικασία να είναι άψογη από τυπική και νομική άποψη. Έχει αξία να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες. Λειτουργίες είτε μονοπωλίων, είτε ολιγοπωλίων που συγκροτούν καρτέλ τίθενται συνεχώς υπό τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών. Εξίσου σημαντική είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Για τις αερομεταφορές το ανελαστικό πλαίσιο που υπερασπίζεται η Κυβέρνηση είναι η καθολικότητα των υπηρεσιών (λόγω και της νησιωτικότητας της χώρας), η ασφάλεια των πτήσεων και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023