Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔεσμεύσεις Παπαδόπουλου για την ασφάλεια πτήσεων στην Κύπρο

Δεσμεύσεις Παπαδόπουλου για την ασφάλεια πτήσεων στην Κύπρο

Την ικανοποίηση του για τη ξεκάθαρη δέσμευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Τάσσου Παπαδόπουλου όσον αφορά στην αντιμετώπιση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων στον τομέα της αεροπλοϊας και ιδιαίτεραστον τομέα […]

Την ικανοποίηση του για τη ξεκάθαρη δέσμευση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Τάσσου Παπαδόπουλου όσον αφορά στην αντιμετώπιση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων στον τομέα της αεροπλοϊας και ιδιαίτερα<...>στον τομέα της ασφάλειας των πτήσεων, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής του Eurocontrol, κ. Βίκτορ Αγκουάντο, μετά το πέρας της συνάντησης τους την περασμένη Πέμπτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Χάρης Θράσου, ο Διευθυντής Εξωτερικών Σχέσεων του Eurocontrol, κ. Χρήστος Πέτρου και ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Συγκοινωνιών, κ. Μάκης Κωνσταντινίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Θράσου τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Αγκουάντο ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ) της Κύπρου, οι οποίες αφορούν τις διεργασίες που γίνονται σε όλους τους τομείς του Τμήματος, όπως μεταξύ άλλων, στον τομέα ασφάλειας πτήσεων, στα αεροδρόμια και στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024