Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Αλ. Π. Μητρόπουλου για τους πρώην εργαζόμενους της Ο.Α.

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Αλ. Π. Μητρόπουλου για τους πρώην εργαζόμενους της Ο.Α.

“Η Κυβέρνηση οφείλει -τουλάχιστον- να σεβαστεί το νόμο του Κράτους (αν όχι τις πλεονάζουσες υποσχέσεις της) και να δώσει πάραυτα το εφάπαξ των αποχωρούντων από την τέως Ολυμπιακή Αεροπορία Α.Ε. […]

“Η Κυβέρνηση οφείλει -τουλάχιστον- να σεβαστεί το νόμο του Κράτους (αν όχι τις πλεονάζουσες υποσχέσεις της) και να δώσει πάραυτα το εφάπαξ των αποχωρούντων από<...> την τέως Ολυμπιακή Αεροπορία Α.Ε. και τους κλάδους της, χωρίς να τους υποχρεώσει να καταφύγουν σε πολυδάπανους, χρονοβόρους και εν τέλει περιττούς δικαστικούς αγώνες”, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Αλ. Π. Μητρόπουλος για τους πρώην εργαζόμενους της Ο.Α.

“Οφείλει επίσης να υλοποιήσει τη νομοθετημένη υποχρέωσή της για τη μεταφορά των εργαζομένων που επιθυμούν σε άλλους κλάδους και Νομικά Πρόσωπα του Ομίλου, χωρίς καμιά εξαίρεση, πολύ περισσότερο που η αξιοποίηση του εξειδικευμένου προσωπικού της τέως Ολυμπιακής Αεροπορίας Α.Ε. θα αυξήσει την παραγωγικότητα των αερομεταφορών και την αξιοπιστία των φορέων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024