Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔωρεάν μεταφορά με ελικόπτερο προσφέρει η Continental Airlines

Δωρεάν μεταφορά με ελικόπτερο προσφέρει η Continental Airlines

Δωρεάν εισιτήρια για τις προγραμματισμένες μεταβάσεις με ελικόπτερο διάρκειας οκτώ λεπτών από τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International, προς δύο προορισμούς στο Μανχάταν προσφέρειστους επιβάτες […]

Δωρεάν εισιτήρια για τις προγραμματισμένες μεταβάσεις με ελικόπτερο διάρκειας οκτώ λεπτών από τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International, προς δύο προορισμούς στο Μανχάταν προσφέρει<...>στους επιβάτες υπερατλαντικών πτήσεων στη διακεκριμένη θέση BusinessFirst η Continental Airlines.

“Η Continental προσφέρει ήδη τον πιο βολικό τρόπο μετάβασης στο Μανχάταν, χάρη στο σύγχρονο στόλο μας και στον κόμβο μας το αεροδρόμιο New York Liberty, με αποκλειστικές εγκαταστάσεις τελωνείου και μετανάστευσης και την υπηρεσία AirTrain προς τον σταθμό Penn Station στο Midtown,” δήλωσε ο κ. Jim Summerford, Vice President της εταιρίας για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ινδία. “Χάρη στη συνεργασία μας με τη US Helicopter, η μετάβαση στο Μανχάταν είναι τώρα ακόμη πιο γρήγορη – χωρίς επιπλέον χρέωση για τους επιβάτες που ταξιδεύουν στη θέση BusinessFirst”.

Η προσφορά απευθύνεται σε επιβάτες της BusinessFirst, που ταξιδεύουν με προορισμό τη Νέα Υόρκη με εισιτήρια κατηγορίας J και D, από οποιαδήποτε από τις 29 πόλεις σε 16 χώρες στο υπερατλαντικό δίκτυο της Continental. Στους επιβάτες που ταξιδεύουν με εισιτήριο με επιστροφή προσφέρεται δωρεάν μετάβαση με ελικόπτερο από και προς Νέα Υόρκη και Μανχάταν, ενώ σε εκείνους με εισιτήριο χωρίς επιστροφή προσφέρεται δωρεάν μεταφορά με ελικόπτερο προς τη μία κατεύθυνση. Αν και καταργείται το κόστος του εισιτηρίου, οι επιβάτες υπόκεινται στην επιβάρυνση του φόρου. Η προσφορά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τις αλλαγές ή ακυρώσεις που μπορεί να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή. Η US Helicopter έχει διαφορετική πολιτική από την Continental όσον αφορά το επιτρεπόμενο βάρος των αποσκευών.

Από το Δεκέμβριο του 2006, σε συνεργασία με τη US Helicopter Corporation, η Continental παρέχει από τον κόμβο της στο αεροδρόμιο New York Liberty μεταβιβάσεις διάρκειας οκτώ λεπτών προς δύο ελικοδρόμια του Μανχάταν: το ελικοδρόμιο Downtown Manhattan στη Wall Street και το ελικοδρόμιο στην East 34th Street στο Midtown.

Οι επιβάτες της Continental που φθάνουν στο αεροδρόμιο New York Liberty και ταξιδεύουν με την US Helicopter προς Μανχάταν κατευθύνονται στην πύλη επιβίβασης 71 της US Helicopter στον τερματικό σταθμό C. Οι αποσκευές μεταφέρονται αυτομάτως μέσω της US Helicopter στο ελικοδρόμιο προορισμού, στο Μανχάταν.

Κατά την αποχώρηση τους από το Μανχάταν, οι επιβάτες της US Helicopter που ταξιδεύουν με πτήσεις της Continental μπορούν εύκολα να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων, να παραλάβουν τις κάρτες επιβίβασης για τη US Helicopter και την Continental και να ολοκληρώσουν τον έλεγχο ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) είτε στο ελικοδρόμιο Downtown Manhattan ή στο ελικοδρόμιο στην East 34th Street. Οι αποσκευές που ελέγχονται στα ελικοδρόμια προωθούνται αυτόματα στον τελικό προορισμό του επιβάτη της Continental. Μετά τη διάρκειας οκτώ λεπτών πτήση προς το αεροδρόμιο New York Liberty, οι επιβάτες φθάνουν στον αποκλειστικό χώρο στάθμευσης της US Helicopter στην πλευρά ασφαλείας του τερματικού σταθμού C από όπου κατευθύνονται απευθείας στην πύλη επιβίβασης για την πτήση τους με την Continental.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024