Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπέκταση της Αντιμονοπωλιακής Προστασίας αιτούνται 6 αερομεταφορείς της SkyTeam
Υπουργείο Μεταφορών Η.Π.Α.

Επέκταση της Αντιμονοπωλιακής Προστασίας αιτούνται 6 αερομεταφορείς της SkyTeam

Αίτηση στο Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α. (DOT) για αντιμονοπωλιακή προστασία σχετικά με τις υπερατλαντικές πτήσεις υπέβαλαν χτες οι αερομεταφορείς της SkyTeam: Air France, Alitalia, CSA Czech Airlines, Delta Air Lines, […]

Αίτηση στο Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α. (DOT) για αντιμονοπωλιακή προστασία σχετικά με τις υπερατλαντικές πτήσεις υπέβαλαν χτες οι αερομεταφορείς της SkyTeam: Air France, Alitalia, CSA Czech Airlines, Delta Air Lines, KLM Royal<...>Dutch Airlines και Northwest Airlines. Η Delta έχει αυτή τη στιγμή αντιμονοπωλιακή προστασία με την Air France, την Alitalia και την CSA, ενώ η Northwest έχει αντιμονοπωλιακή προστασία με την KLM.

Η αίτηση περιελάμβανε μία σύμβαση κοινοπραξίας μεταξύ της Air France, της Delta, της KLM και της Northwest, η οποία θα σχημάτιζε μία ολοκληρωμένη και ενιαία συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων μελών της SkyTeam στον Ατλαντικό. Μία πιο ολοκληρωμένη συνεργασία της SkyTeam προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους καταναλωτές, όπως περισσότερες επιλογές σε προγράμματα πτήσεων, χρόνους πτήσης, υπηρεσίες και τιμές. Το Υπουργείο Μεταφορών έχει εγκρίνει περισσότερες από 20 αιτήσεις αντιμονοπωλιακής προστασίας κατά το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης έγκρισης προστασίας για εννέα μέλη της Star Alliance.

Αυτή η αίτηση είναι η πρώτη που γίνεται στο πλαίσιο της συνθήκης Open Skies μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Η.Π.Α., η οποία διαμορφώνει “τη μεγαλύτερη, σημαντικότερη και πλήρως απελευθερωμένη αγορά αερομεταφορών στον κόσμο”, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Delta Air Lines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024