Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΦωτιά πήρε κινητήρας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Κω

Φωτιά πήρε κινητήρας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Κω

Πανικοβλήθηκαν οι 170 επιβάτες του αεροσκάφους της σλοβάκικης εταιρείας Air Explore, όταν λίγα λεπτά μετά την προσγείωση τους στο αεροδρόμιο της Κω εκδηλώθηκε φωτιά στον κινητήρα. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε την […]

Πανικοβλήθηκαν οι 170 επιβάτες του αεροσκάφους της σλοβάκικης εταιρείας Air Explore, όταν λίγα λεπτά μετά την προσγείωση τους στο αεροδρόμιο της Κω εκδηλώθηκε<...> φωτιά στον κινητήρα. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε την πτήση Βερόνα – Κως και ενώ είχε ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία της προσγείωσης με το αεροπλάνο να τροχοδρομεί στον διάδρομο, ξαφνικά εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον έναν από τους κινητήρες, για άγνωστους ακόμη λόγους.

Aμεσα ενημερώθηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου, η αστυνομία και η Πυροσβεστική, καθώς οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χρησιμοποιώντας τις ειδικές τσουλήθρες διαφυγής των εξόδων κινδύνου του αεροπλάνου. Οι 170 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και αποβιβάστηκαν ασφαλώς χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η άμεση κινητοποιήση των υπηρεσιών του αεροδρομίου συντέλεσε στην σωστή αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης με αποτέλεσμα οι τουρίστες να συνεχίσουν τις διακοπές τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024