Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ ΜΙG αναλαμβάνει την Οlympic Ηandling από σήμερα
Το τίμημα ήταν 44,8 εκατ. ευρώ, συν 5 εκατ. ευρώ από την εξαγορά του μ.κ.

Η ΜΙG αναλαμβάνει την Οlympic Ηandling από σήμερα

Η πρώτη από τις τρεις εταιρείες της Ολυμπιακής Αεροπορίας που περνά στον έλεγχο της ΜΙG, η Οlympic Ηandling, θα λειτουργεί από τις 29 Ιουνίου υπό τη νέα διεύθυνση του ομίλου και θα αποτελέσει τον “πιλότο”…

Η πρώτη από τις τρεις εταιρείες της Ολυμπιακής Αεροπορίας που περνά στον έλεγχο της ΜΙG, η Οlympic Ηandling<...>, θα λειτουργεί από τις 29 Ιουνίου υπό τη νέα διεύθυνση του ομίλου και θα αποτελέσει τον “πιλότο”, ώστε να να ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου η διάδοχη κατάσταση σε όλες τις παλαιές εταιρείες του ομίλου της ΟΑ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα”, από τις 29 Ιουνίου η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης Οlympic Ηandling θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και θα είναι η πρώτη εταιρεία της Ολυμπιακής που περνά και πρακτικά στα χέρια του κ. Α.Βγενόπουλου, δύο μήνες νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν. Η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης έχει επανδρωθεί με προσωπικό κυρίως από την παλιά εταιρεία της ΟΑ, αλλά και με νέους εργαζομένους. Το τίμημα που πλήρωσε η ΜΙG για την εξαγορά ήταν 44,8 εκατ. ευρώ και σε αυτό προστίθενται 5 εκατ. ευρώ που είναι η εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου της νέας εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης.

Το σύνολο των νέων εταιρειών υπό την ιδιοκτησία του ομίλου της ΜΙG θα απασχολεί αρχικά προσωπικό περίπου 4.000 ατόμων και θα έχει μειωμένο έργο κατά 45% σε σχέση με την Ολυμπιακή του καλοκαιριού του 2008. Οι περικοπές στην Οlympic Αir, η οποία θα ξεκινήσει με στόλο 32 αεροσκαφών, θα αρχίσουν κυρίως από τις πτήσεις εξωτερικού.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023