Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚαμία πληροφορία για τους επιβάτες αεροσκάφους της Kenya Airways
Συγγενείς επιβατών στη Ντουάλα

Καμία πληροφορία για τους επιβάτες αεροσκάφους της Kenya Airways

`Αγνωστη παραμένει για πέμπτη συνεχή μέρα η τύχη των 105 επιβατών και του 9μελούς πληρώματος αεροσκάφους της Kenya Airways, συντρίμμια του οποίου εντοπίστηκαν τη Κυριακή 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ντουάλα, από όπου είχε απογειωθεί το Σάββατο με κατεύθυνση το Ναϊρόμπι. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πληροφορία για τους επιζώντες και τα θύματα…

`Αγνωστη παραμένει για πέμπτη συνεχή μέρα η τύχη των 105 επιβατών και του 9μελούς πληρώματος αεροσκάφους της Kenya Airways, συντρίμμια του οποίου εντοπίστηκαν τη Κυριακή 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ντουάλα, από όπου είχε απογειωθεί<...>το Σάββατο με κατεύθυνση το Ναϊρόμπι. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πληροφορία για τους επιζώντες και τα θύματα.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως ομάδα 26 ατόμων της Kenya Airways, στην πλειοψηφία τους τεχνικοί και χειριστές πτήσεων, μετέβησαν στην Ντουάλα το Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα επιπλέον 14 άτομα από το προσωπικό της Kenya Airways στο Ναϊρόμπι επισκέφτηκαν την περιοχή της Ντουάλα, προκειμένου να συνδράμουν στις ενέργειες της πρώτης αποστολής.

Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεως της Kenya Airways στο Embakasi, το Κέντρο Υποστήριξης Επιβατών στο ξενοδοχείο Intercontinental στο Ναϊρόμπι και το Διεθνές Κένρο Πληροφοριών Επιβατών στο Γιοχάνεσμπουργκ συνεχίζουν την 24ωρη λειτουργία τους, ενώ η αεροπορική εταιρία έχει αναλάβει τη μεταφορά και διαμονή συγγενών επιβατών στη περιοχή της Ντουάλα, κατόπιν σχετικής επιβεβαίωσης των στοιχείων, δεδομένου ότι οι δυνατότητες φιλοξενίας στην περιοχή Ντουάλα είναι περιορισμένες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024