Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚαταγγελία για παραβίαση των κανονισμών εργασίας

Καταγγελία για παραβίαση των κανονισμών εργασίας

Συστηματική παραβίαση των κανονισμών εργασίας εκ μέρους υψηλόβαθμων στελεχών των Ολυμπιακών Αερογραμμών κατήγγειλε χτες η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ). Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για καταστρατήγηση των διατάξεων, που αφορούν ημέρες και ώρες ανάπαυσης και σημειώνει ότι…

Συστηματική παραβίαση των κανονισμών εργασίας εκ μέρους υψηλόβαθμων στελεχών των Ολυμπιακών Αερογραμμών <...>κατήγγειλε χτες η Ένωση Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ). Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για καταστρατήγηση των διατάξεων, που αφορούν ημέρες και ώρες ανάπαυσης και σημειώνει ότι “η ίδια πρακτική είχε ακολουθηθεί από τα ίδια πρόσωπα και επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης”.

“Οι αυθαιρεσίες αυτές τείνουν να γίνουν κανόνας τις τελευταίες μέρες, ενώ κάθε αντίσταση από πλευράς των εργαζομένων αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή εκδικητική μανία, γεγονός που παραπέμπει σε άλλες `σκοτεινές` εποχές” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΙΣΦ και προειδοποιεί για δυναμικές αντιδράσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024