Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαLufthansa: Τρεις νέοι υπερατλαντικοί προορισμοί από το καλοκαίρι του 2008

Lufthansa: Τρεις νέοι υπερατλαντικοί προορισμοί από το καλοκαίρι του 2008

Από το ερχόμενο καλοκαίρι, η Lufthansa επεκτείνει το δίκτυό δρομολογίων υπερατλαντικών πτήσεων της. Πιο συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2008, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Γερμανίας θα εγκαινιάσει ένα νέο δρομολόγιο προς […]

Από το ερχόμενο καλοκαίρι, η Lufthansa επεκτείνει το δίκτυό δρομολογίων υπερατλαντικών πτήσεων της. Πιο συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2008, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Γερμανίας θα εγκαινιάσει ένα νέο δρομολόγιο προς το Σιάτλ<...>και θα ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς το Κάλγκαρι. Επίσης, θα επαναλειτουργήσουν οι πτήσεις από το Μόναχο προς τη Σιγκαπούρη.

«Οι νέες πτήσεις θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε περισσότερο την ηγετική μας θέση στις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας. Επιπλέον, οι απευθείας/ χωρίς ενδιάμεσο σταθμό συνδέσεις θα επαυξήσουν σημαντικά το δίκτυο δρομολογίων μας και θα εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο στους επιβάτες μας», δήλωσε ο κ. Karl Ulrich Garnadt, ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lufthansa Passenger Airlines. «Στο μέλλον, οι πελάτες της Lufthansa θα έχουν επιλογή 22 προορισμών στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, η Σιγκαπούρη θα είναι ο όγδοος προορισμός στην Ασία που θα εξυπηρετείται απευθείας από το Μόναχο».

Οι κρατήσεις εισιτηρίων για όλα τα νέα δρομολόγια μπορούν να γίνονται σε Οικονομική, Business ή Πρώτη Θέση. Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο παγκόσμιο δίκτυο υπερατλαντικών διαδρομών της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας.

Νέο δρομολόγιο της Lufthansa προς το Σιάτλ
Από τις 30 Μαρτίου 2008, η Lufthansa θα πετά καθημερινά από τη Φρανκφούρτη προς το Σιάτλ, την μεγαλύτερη πόλη στην περιφέρεια το Βορειοδυτικού Ειρηνικού. Η ευημερούσα εμπορική μητρόπολη στην αμερικανική πολιτεία της Ουάσινγκτον θα αποτελέσει έτσι τον 18ο προορισμό της Lufthansa στην Αμερική. Το Λιμάνι του Σιάτλ είναι ένας σημαντικός κόμβος, ειδικά για το εμπόριο με τις Ασιατικές χώρες. Οι ζωτικοί τομείς που είναι προσανατολισμένοι σε εξαγωγές προς την ανατολή και έχουν την έδρα τους εκεί, είναι η αεροδιαστημική βιομηχανία (Boeing), η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα και η επεξεργασία ξύλου. Η πανεπιστημιούπολη είναι επίσης έδρα μερικών παγκόσμιων εταιριών. Το κτίριο «Σπέις Νιντλ», που είχε κατασκευαστεί για την Παγκόσμια Έκθεση του 1962, είναι το αρχιτεκτονικό σύμβολο του Σιάτλ.

Απευθείας πτήση για το Κάλγκαρι στους πρόποδες των Rockies
Στις 14 Απριλίου 2008, η Lufthansa εγκαινιάζει μια νέα καθημερινή πτήση με αεροσκάφος Airbus A330-300 προς την Καναδέζικη μητρόπολη του Κάλγκαρι. Η πόλη στην επαρχία της Αλμπέρτα είναι ένα από τα πιο δυναμικά οικονομικά κέντρα στον Καναδά και διαθέτει μεγάλα διυλιστήρια και εργοστάσια παραγωγής πετροχημικών προϊόντων. Καθώς η Αλμπέρτα είναι πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου, βιτουμενιούχων ανθράκων και φυσικού αερίου, η εξόρυξη και η μεταποίηση είναι σημαντικές βιομηχανίες. Το Κάλγκαρι βρίσκεται στους πρόποδες των Βραχωδών Όρεων και πολύ κοντά σε πολλά διάσημα χιονοδρομικά θέρετρα, όπως η Λίμνη Louise και το Sunshine Village. Τους θερινούς μήνες οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του Καναδά στα διάφορα εθνικά πάρκα της περιοχής. Αλλά και η Αλμπέρτα είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις των αγελαδάρηδων και των γουέστερν. Η νέα πτήση της Lufthansa πρόκειται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Φρανκφούρτης και Κάλγκαρι, που πραγματοποιείται με πτήση κοινού κωδικού σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία Air Canada, μέλος της Star Alliance.

Συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι μεταξύ Ντίσερλντορφ και Τορόντο (από την Lufthansa) και των πτήσεων μεταξύ Φρανκφούρτης και Οτάβα (από την Air Canada), και οι δύο εταιρίες θα μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μέχρι και 22 πτήσεις την εβδομάδα, μεταξύ Γερμανίας και Καναδά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024