Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜαταιώνεται η χρυσοπληρωμένη έξοδος στην ΟΑ
Θίγονται κυρίως όσοι σκόπευαν να βγουν σε πρόωρη σύνταξη

Ματαιώνεται η χρυσοπληρωμένη έξοδος στην ΟΑ

Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει στην κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που ρύθμιζε θέματα σχετικά με τους εργαζόμενους της παλαιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, το κόστος, ύψους περίπου 700 εκατ. ευρώ, κρίθηκε απαγορευτικό, ενώ κύκλοι…

Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει στην κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που ρύθμιζε θέματα σχετικά με τους εργαζόμενους<...> της παλαιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, το κόστος, ύψους περίπου 700 εκατ. ευρώ, κρίθηκε απαγορευτικό, ενώ κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών σχολίαζαν ότι “αποτελεί πρόκληση να γίνονται πολυτελείς ρυθμίσεις σε περίοδο δημοσιονομικού νοικοκυρέματος”. Από την εξέλιξη θίγονται κυρίως όσοι σκόπευαν να βγουν σε πρόωρη σύνταξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024