Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε πιστοποίηση της TUV οι υπηρεσίες της Swissport στη Θεσσαλονίκη

Με πιστοποίηση της TUV οι υπηρεσίες της Swissport στη Θεσσαλονίκη

H Swissport πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την TUV Austria Hellas και στο Kρατικό Aερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των προτύπων, στα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ποιότηταςκαι ασφάλειας […]

H Swissport πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την TUV Austria Hellas και στο Kρατικό Aερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των προτύπων, στα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ποιότητας<...>και ασφάλειας που εφαρμόζει προς τις αεροπορικές εταιρίες – πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Swissport Hellas είναι ο πρώτος φορέας επίγειας εξυπηρέτησης που αποκτά τριπλή πιστοποίηση, δηλαδή πέραν της διαχείρισης ποιότητας, πιστοποιείται για την έμπρακτη συμβολή της και σεβασμό προς το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια στον αερολιμένα «Μακεδονία».

Η TUV Austria Hellas, ο αναγνωρισμένος Φορέας Τεχνικών Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, έχει ήδη απονείμει τριπλή πιστοποίηση συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των αντίστοιχων προτύπων που εφαρμόζει η Swissport στην Ελλάδα, τόσο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όσο και στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001) και Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία (ΕΛΟΤ 1801).

H TUV ελέγχει και πιστοποιεί επίσης και το στόλο των ειδικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί η Swissport δραστηριοποιούμενη στην Ελλάδα από το 2000, για την άριστη εξυπηρέτηση των αεροπορικών εταιριών-πελατών της.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas: «Η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας από τον Ανεξάρτητο Οργανισμό Επιθεώρησης TUV επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών της Swissport Hellas αποτελεί βασικό άξονα της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας μας και πρώτιστη προτεραιότητα. Η παρουσία μας στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία”, το δεύτερο σε μέγεθος αεροδρόμιο της χώρας σε επιβατική κίνηση, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς ολοένα και περισσότερες αεροπορικές εταιρίες αναγνωρίζουν τις υπηρεσίες μας και την τεχνογνωσία μας στον εξειδικευμένο κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών».

Σημειώνεται ότι η Swissport Hellas διαθέτει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών για τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένης της επίγειας εξυπηρέτησης των αεροσκαφών, της εξυπηρέτησης και μεταφοράς επιβατών, τη μεταφορά αποσκευών, τη διαχείριση φορτίου και ταχυδρομείου, τις υπηρεσίες ασφάλειας για επιβάτες- αποσκευές- φορτία, της λειτουργίας αιθουσών για επιβάτες διακεκριμένης θέσης και πολλές ακόμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024