Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε τη σημερινή τους μορφή οι ΟΑ μέχρι τις βουλευτικές εκλογές

Με τη σημερινή τους μορφή οι ΟΑ μέχρι τις βουλευτικές εκλογές

Με την σημερινή τους μορφή αναμένεται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους οι Ολυμπιακές Αερογραμμές τουλάχιστον μέχρι τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως τουλάχιστον προσανατολίζεται η ελληνική κυβέρνηση, καταφεύγοντας στην λύση του […]

Με την σημερινή τους μορφή αναμένεται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους οι Ολυμπιακές Αερογραμμές τουλάχιστον μέχρι τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές<...>, όπως τουλάχιστον προσανατολίζεται η ελληνική κυβέρνηση, καταφεύγοντας στην λύση του ισοσκελισμού των οφειλών της Ολυμπιακής προς το ελληνικό Δημόσιο.
«Το θέμα είναι σε εξέλιξη» είναι το μήνυμα που στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου και παραπέμπει στις ατελείς διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και τον αρμόδιο επίτροπο Ζακ Μπαρό, όπως ανέφερε χθες η εφημερίδα «Το Βήμα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τέσσερις διαιτησίες, όπου η Oλυμπιακή Αεροπορία ζητεί 1 δισ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο, την επιδότηση για τις άγονες γραμμές και για την αναγκαστική μετεγκατάσταση στο αεροδρόμιο των Σπάτων κ.ά. Σύμφωνα με πληροφορίες ως αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει μικρά ποσά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024