Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαMIG: Υπεγράφησαν οι συμφωνίες για την Ολυμπιακή

MIG: Υπεγράφησαν οι συμφωνίες για την Ολυμπιακή

Την υπογραφή των συμφωνιών για την εξαγορά επιλεγμένων στοιχείων της Ολυμπιακής Αεροπορίας ανακοίνωσε χθες η Marfin Ιnvestment Group, σημειώνοντας παράλληλα ότι η υπογραφή αποτελεί “το χρονικό σημείο αφετηρίας της Μεταβατικής Περιόδου για…

Την υπογραφή των συμφωνιών για την εξαγορά επιλεγμένων στοιχείων της Ολυμπιακής Αεροπορίας ανακοίνωσε χθες η Marfin Ιnvestment Group, σημειώνοντας<...> παράλληλα ότι η υπογραφή αποτελεί “το χρονικό σημείο αφετηρίας της Μεταβατικής Περιόδου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο την 30/9/2009”.

Όπως αναφέρεται, “μετά την κύρωση των συμφωνιών για την εξαγορά επιλεγμένων περιουσιακών στοιχείων της Ολυμπιακής από την Βουλή των Ελλήνων υπεγράφησαν την 30/4/2009 οι συμφωνίες για την εξαγορά ποσοστού 49% του μετοχικού κεφαλαίου των Pantheon Airways (πτητικό έργο), Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης και Επισκευής Αεροσκαφών (τεχνική βάση – MRO) και Ελληνική Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών (Ground Handling).

Οι εταιρείες αυτές εξέλεξαν νέα Διοικητικά Συμβούλια στα οποία συμμετέχουν πλέον και πρόσωπα που συνεστήθησαν από τη MIG, ενώ διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Αντώνιος Συμιγδαλάς.

Η υπογραφή των ανωτέρω συμφωνιών αποτελεί το χρονικό σημείο αφετηρίας της Μεταβατικής Περιόδου για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο την 30/9/2009. Μέχρι τη λήξη της Μεταβατικής Περιόδου το σύνολο των σχετικών υπηρεσιών θα εξακολουθήσει να παρέχεται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές και την Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες με την ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024