Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαMorgan Stanley: Καμία επίδραση από τα χτυπήματα του Λονδίνου στις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες

Morgan Stanley: Καμία επίδραση από τα χτυπήματα του Λονδίνου στις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες

“Ουσιαστική επίδραση από τα τρομοκρατικά χτυπήματα του Λονδίνου στις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες δεν θα υπάρξει”,όπως εκτιμά η εταιρία ερευνών Morgan Stanley. “Η επίδραση στα ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού θα είναι […]

“Ουσιαστική επίδραση από τα τρομοκρατικά χτυπήματα του Λονδίνου στις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες δεν θα υπάρξει”,<...>όπως εκτιμά η εταιρία ερευνών Morgan Stanley. “Η επίδραση στα ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού θα είναι ελάχιστη και μικρής διάρκειας, καθώς πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό” ανακοίνωσε η εταιρία.

Μάλιστα, η εταιρία δεν προέβη σε αναθεώρηση των προβλέψεων της για την πορεία των αμερικάνικων αεροπορικών εταιριών εξαιτίας των πρόσφατων τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Λονδίνο, καθώς όπως εκτιμά δεν θα υπάρξει αρνητική επίδραση στην αμερικάνικη εσωτερική αγορά. Ενώ, όπως ανακοίνωσε αναμένουμε αύξηση της διεθνούς αεροπορικής κίνησης παρά τα συμβάντα στη βρετανική πρωτεύουσα”.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία Morgan Stanley αρκέστηκε σε κάποιες επισημάνσεις, όσον αφορά στη σχέση των αμερικάνικων αεροπορικών εταιριών με την Ευρωπαϊκή αγορά και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα γεγονότα στο Λονδίνο, ανακοινώνοντας πως “από τις αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες, η American Airlines έχει την μεγαλύτερη οικονομική εξάρτηση από την αγορά του Λονδίνου, αφού είναι η μια εκ των δύο αμερικάνικων εταιριών, που έχουν πρόσβαση στο αεροδρόμιο του Χίθροου, ενώ τα έσοδα των εταιριών Delta Air Lines και Continental Airlines από την Ευρωπαϊκή αγορά ανέρχονται μόλις στο 14%. Από την άλλη, η εταιρία Northwest Airlines κερδίζει μόλις 10% των συνολικών της εσόδων από τις λειτουργίες στον Ευρωπαϊκό χώρο. Τέλος, οι εταιρίες JetBlue Airways και Soutwest Airlines δεν έχουν καμία σχέση με την αγορά του Λονδίνου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024