Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα κέντρα τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών στην Τουρκία
Λειτουργία νέων κέντρων τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών γενικής αεροπορίας

Νέα κέντρα τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών στην Τουρκία

Η Τουρκική Ένωση Αεροναυτικής (THK) προγραμματίζει την οργάνωση και λειτουργία νέων κέντρων τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών γενικής χρήσης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει από τα ιδιωτικά αεροσκάφη που […]

Η Τουρκική Ένωση Αεροναυτικής (THK) προγραμματίζει την οργάνωση και λειτουργία νέων κέντρων τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών γενικής χρήσης, προκειμένου<...> να καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει από τα ιδιωτικά αεροσκάφη που προσγειώνονται στο τουρκικό έδαφος. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, τα αεροσκάφη αυτά, προέρχονται από τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, αλλά και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της THK, Οσμάν Γιλντιρίμ, η Τουρκία έχει χάσει σημαντικά οικονομικά έσοδα, από την έλλειψη των υποδομών τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών γενικής χρήσης, που προσγειώνονται στα αεροδρόμια της.

Η THK διαθέτει δύο κέντρα τεχνικής υποστήριξης στην Aγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία όμως δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών τεχνικής υποστήριξης των αεροσκαφών, ενώ προγραμματίζεται η λειτουργία νέων κέντρων στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στην Αττάλεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024