Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα τιμητική διάκριση για την Emirates Ελλάδας

Νέα τιμητική διάκριση για την Emirates Ελλάδας

Η Emirates Ελλάδας έλαβε πρόσφατα τον τιμητικό τίτλο “Best European Online Station” για το έτος 2006-2007, που αντικατοπτρίζει την αξιοσημείωτη ανάπτυξη, την εξέλιξη και την υπέρβαση όλων των προσδοκιών του […]

Η Emirates Ελλάδας έλαβε πρόσφατα τον τιμητικό τίτλο “Best European Online Station” για το έτος 2006-2007, που αντικατοπτρίζει την αξιοσημείωτη ανάπτυξη, την εξέλιξη και την υπέρβαση όλων των προσδοκιών του τοπικού σταθμού<…>στην ελληνική αγορά.

Η Emirates ξεκινώντας τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια, έχει ήδη συμβάλλει σημαντικά στη γρήγορη ανάπτυξη και στην αποδοτικότητα του δικτύου της Emirates Airline παγκοσμίως. H Emirates Airline ξεκίνησε τις πτήσεις στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 1996, ενώ το 2006 εισήγαγε στο δρομολόγιο της καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στο Ντουμπάι, προσφέροντας συνδέσεις με ένα εκτενές παγκόσμιο δίκτυο, που απλώνεται στη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική και τη Bόρεια και Νότια Αμερική.

Παράλληλα με την αύξηση των δρομολογίων της, η αεροπορική εταιρία αναβάθμισε, επίσης, το μέγεθος του αεροσκάφους που εξυπηρετεί τη γραμμή Αθήνα-Ντουμπάι, εισάγοντας το νεότερο και τεχνολογικά προηγμένο αεροσκάφος τύπου B777-300ER στις περισσότερες πτήσεις με προορισμό την Αθήνα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη άνεση στους επιβάτες της Πρώτης, της Επιχειρηματικής και της Οικονομικής Θέσης, καθώς και το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ICE, ενσωματωμένο σε κάθε κάθισμα.

Η βέλτιστη αξιοποίηση της αυξημένης χωρητικότητας, αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για την ομάδα της Emirates Ελλάδος, που κατάφερε επιτυχώς να αυξήσει την επιβατική κίνηση κατά 40%. Ειδικότερα, η κίνηση που σημειώθηκε στην Πρώτη και την Επιχειρηματική θέση αυξήθηκε δυναμικά, καθώς η βελτιωμένη διάταξη και άνεση, σε συνδυασμό με την παρεχόμενη υπηρεσία μεταφοράς με σοφέρ από και προς το αεροδρόμιο, η οποία εισήχθη στην Αθήνα την προηγούμενη χρονιά, έτυχαν θερμής ανταπόκρισης τόσο από τους επιχειρηματίες, όσο και από τους τουρίστες, που αναζητούν αυθεντικές διακοπές υψηλών προδιαγραφών.

Παράλληλα με την αύξηση του αριθμού των θέσεων, το νέο αεροσκάφος παρείχε σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα για τις ανάγκες μεταφοράς φορτίου, με μέσο όρο 23 τόνους belly-hold χωρητικότητας ημερησίως, ανά κατεύθυνση. Με σκοπό να διευθύνει αυτή την αύξηση μεγεθών, o κ. Ιωάννης Βεζυρτζής, ανέλαβε πέρσι καθήκοντα Cargo Manager για την Emirates SkyCargo στην Ελλάδα και η εταιρία συνέχισε την ενθαρρυντική της πορεία.

Τον Οκτώβριο του 2006, η Emirates Ελλάδας μετακόμισε σε νέα εταιρικά γραφεία στην Αθήνα, προκειμένου να διαχειριστεί τη αξιοσημείωτη και γρήγορη ανάπτυξή της. Με το ανθρώπινο δυναμικό της να αριθμεί πλέον σε 20 επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, τα νέα γραφεία σηματοδοτούν τη δέσμευση της εταιρείας για περισσότερη ανάπτυξη στην Ελλάδα και σημαντική επέκταση του δικτύου της.

Με την ευκαιρία της βράβευσης, ο κ. Γιώργος Καραμάνος, Διευθυντής Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: «Η Emirates είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες στο αεροδρόμιό μας. Με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Emirates έχει παίξει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στο δρομολόγιο του Ντουμπάι, αλλά και “ανοίγοντας” νέες αγορές για την Αθήνα και την Ελλάδα στην Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική. Συγχαίρουμε θερμά την ομάδα της Emirates στην Αθήνα για την εξαιρετική δουλειά και τη βράβευση που κατέκτησε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας για την υλοποίηση των μελλοντικών αναπτυξιακών σχεδίων της εταιρίας».

Ο κ. Nick Rees, Emirates Area Manager Greece & Albania σχολίασε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την κατάκτηση του βραβείου “Best European Online Station for 2006-2007” από την έδρα της Emirates. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τον Ιούνιο του 1996 και το βραβείο αυτό αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που καταβάλλεται από ολόκληρη την ομάδα, στην Ελλάδα, στο πέρασμα του χρόνου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στον χώρο, μαζί με τους οποίους εργαστήκαμε για να καταστήσουμε αυτήν την πορεία εφικτή, και προπάντως τους επιβάτες μας στην Ελλάδα, οι οποίοι στήριξαν τις υπηρεσίες που παρέχουμε».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024