Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέες κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Νέες κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Τρίωρη στάση εργασίας για τις 20 Μαρτίου καθώς και μια 24ωρη απεργία, η ημερομηνία της οποίας θα καθοριστεί στο τακτικό συνέδριο της ΟΣΠΑ στις 22 Μαρτίου, αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι […]

Τρίωρη στάση εργασίας για τις 20 Μαρτίου καθώς και μια 24ωρη απεργία, η ημερομηνία<...> της οποίας θα καθοριστεί στο τακτικό συνέδριο της ΟΣΠΑ<.> στις 22 Μαρτίου, αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία κατά τη διάρκεια έκτακτου συνεδρίου της ΟΣΠΑ.

Οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν συναντήσεις με όλα τα κόμματα, τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Απόδημου Ελληνισμού, ενώ κλιμάκια της Ομοσπονδίας θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους στην Ολυμπιακή για το πρόγραμμα δράσης που θα ακολουθήσει η ΟΣΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι απορρίπτουν στο σύνολό του το νέο πρόγραμμα εξυγίανσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας που παρουσίασε πρόσφατα η κυβέρνηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024