Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέο πρόγραμμα Smart Connect από την Germanwings

Νέο πρόγραμμα Smart Connect από την Germanwings

Νέες συνδέσεις για επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω των αεροδρομίων Κολονίας/Βόννης και Στουτγκάρδης προσφέρει η γερμανική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings. Με τη νέα υπηρεσία, `Smart Connect`, πουυιοθέτησε […]

Νέες συνδέσεις για επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω των αεροδρομίων Κολονίας/Βόννης και Στουτγκάρδης προσφέρει η γερμανική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings. Με τη νέα υπηρεσία, `Smart Connect`, που<...>υιοθέτησε η εταιρία, προσφέρει πλέον συνολικά 141 νέα αεροπορικά δρομολόγια και πάνω από 500 επιπλέον συνδέσεις την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ισχύοντος καλοκαιρινού προγράμματος.

Οι πτήσεις `Smart Connect` ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο του καλοκαιρινού προγράμματος. Οι νέες αεροπορικές συνδέσεις μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το χειμερινό πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές Σεπτέμβρη. Ως αποτέλεσμα της νέας αυτής υπηρεσίας, η Germanwings στοχεύει σε 77.000 νέους επιβάτες, οι οποίοι θα κλείσουν τα εισιτήρια τους χρησιμοποιώντας το Smart Connect το 2008 και θα αυξηθούν σε 91.000 το 2009.

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω συνδέσεις μέσω Κολονίας/Βόννης ή Στουτγκάρδης:


  • Αθήνα-Leipzig

  • Αθήνα-Δρέσδη

  • Αθήνα-Βερολίνο

  • Θεσσαλονίκη-Παρίσι

  • Θεσσαλονίκη-Δρέσδη

  • Θεσσαλονίκη-Βερολίνο

  • Θεσσαλονίκη-Αμβούργο


Ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Germanwings, κ. Thomas Winkelmann, δήλωσε σχετικά: «Η Germanwings είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, που προσφέρει ένα τέτοιο προϊόν. Μόνο το Smart Connect προσφέρει βολικές συνδέσεις σε τόσο ελκυστικές τιμές. Με αυτή την προσφορά σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε και νέους επιβάτες σε αεροδρόμια που ήδη δραστηριοποιείται η Germanwings και να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα για ταξίδια χαμηλού κόστους σε ακόμα περισσότερους προορισμούς». Και πρόσθεσε: «Μέσω αυτής της υπηρεσίας συνδυάζουμε τα προτερήματα των αεροπορικών συνδέσεων με ενδιάμεσο σταθμό με την αποδοτικότητα μιας αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους: οι επιβάτες μας απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρώνουν πολύ λιγότερα. Με το Smart Connect στοχεύουμε να αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό επιβατών μας. Για παράδειγμα, τώρα είναι δυνατόν κάποιος να πετάξει από Αθήνα για Βερολίνο ή από Θεσσαλονίκη για Παρίσι με πολύ συμφέρουσα τιμή».
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024