Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέους δρόμους για την Delta ανοίγει το Σύμφωνο Αερομεταφορών ΗΠΑ-Ιαπωνίας

Νέους δρόμους για την Delta ανοίγει το Σύμφωνο Αερομεταφορών ΗΠΑ-Ιαπωνίας

Η Delta Air Lines θα είναι σε θέση να κάνει την Ασία πιο προσβάσιμη σε ταξιδιώτες και πράκτορες μεταφορών, χάρη στη νέα συμφωνία στην οποία κατέληξαν χτες το Υπουργείο Εξωτερικών […]

Η Delta Air Lines θα είναι σε θέση να κάνει την Ασία πιο προσβάσιμη σε ταξιδιώτες και πράκτορες μεταφορών, χάρη στη νέα συμφωνία στην οποία κατέληξαν χτες το Υπουργείο Εξωτερικών & Μεταφορών των ΗΠΑ<...>και η κυβέρνηση της Ιαπωνίας. Η χτεσινή συμφωνία, που είναι αποτέλεσμα τεσσάρων ετών διαπραγματεύσεων, θα βελτιώσει και επιπλέον θα απελευθερώσει την αμφίπλευρη συμφωνία αερομεταφορών μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνίας. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη ενός πιο απελευθερωμένου πλαισίου αεροπορικών μεταφορών μεταξύ των δύο εθνών, ένα βήμα που θα ωφελήσει τόσο τις Αμερικανικές όσο και τις Ιαπωνικές αεροπορικές εταιρίες και θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη Delta και τις συνεργαζόμενες με αυτή αεροπορικές εταιρίες- μέλη της συμμαχίας SkyTeam των ΗΠΑ να ανταγωνιστούν εντός και πέρα από την Ιαπωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που επιτεύχθηκε τροποποίηση του συμφώνου μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνίας από το 1998.

“Η Delta επικροτεί τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας που επιτρέπει στη Delta και στις συνέταιρες αεροπορικές εταιρίες της συμμαχίας SkyTeam των ΗΠΑ να προσφέρουν ευρύτερη επιλογή υπηρεσιών στους πελάτες που πετούν μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνίας και πέρα από αυτές, σε άλλες Ασιατικές χώρες” δήλωσε η κα Sametta Barnett, Διευθύντρια Κρατικών Υποθέσεων της Delta. “Με την νέα αυτή συμφωνία, η Delta θα έχει πλέον μεγαλύτερη ευελιξία κατάταξης του κωδικού της και πώλησης υπηρεσιών που θα πραγματοποιούνται μέσω των συνεργατών της και αντιθέτως”.

Η Delta προσφέρει απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα προς τα διεθνή αεροδρόμια Narita του Τόκιο και Incheon της Σεούλ.

`Αλλα σημεία της συμφωνίας για τους αερομεταφορείς των ΗΠΑ περιλαμβάνουν διευρυμένα δικαιώματα για όλους τους μεταφορείς φορτίου, βελτιωμένους κανονισμούς που αφορούν την διαδικασία δασμολόγησης και συμφωνητικό επανάληψης των διαπραγματεύσεων το καλοκαίρι του 2008, με σκοπό την επιπλέον φιλελευθεροποίηση του συμφώνου.

“Η Delta προσβλέπει σε μελλοντικές αμφίπλευρες συζητήσεις με θέμα τις αερομεταφορές μεταξύ των δύο χωρών που επιζητούν την περαιτέρω φιλελευθεροποίηση της συμφωνίας,” πρόσθεσε η κα Barnett.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024