Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠαρατείνεται η παραμονή της Διερευνητικής Επιτροπής Αεροπορικών Ατυχημάτων στη Κύπρο

Παρατείνεται η παραμονή της Διερευνητικής Επιτροπής Αεροπορικών Ατυχημάτων στη Κύπρο

Συνεχίστηκαν και χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, για τρίτη ημέρα, οι καταθέσεις μηχανικών και χειριστών της αεροπορικής εταιρίας`Helios Airways` στην Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων της Ελλάδας στη Κύπρο. Από την […]

Συνεχίστηκαν και χτες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005, για τρίτη ημέρα, οι καταθέσεις μηχανικών και χειριστών της αεροπορικής εταιρίας<...>`Helios Airways` στην Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων της Ελλάδας στη Κύπρο.

Από την άλλη, εξαιρετικά φειδωλοί στις απαντήσεις τους και συνεπώς ελάχιστα διαφωτιστικοί ήταν προχτές, Τετάρτη, οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρίας στις ερωτήσεις που τους έθεσαν οι Έλληνες εμπειρογνώμονες.

Έτσι, για το λόγο αυτό, η Διερευνητική Επιτροπή αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή της στη Κύπρο έως και τη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ώστε να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις μαρτύρων και να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία. Να υπενθυμιστεί ότι η επιστροφή της Επιτροπής είχε αρχικά προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005.

Τέλος, όπως δήλωσε, ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Ακριβός Τσολάκης, “το έργο των εμπειρογνωμόνων συνεχίζεται ομαλά και εργάζονται πυρετωδώς τρεις ομάδες, οι οποίες συγκεντρώνουν στοιχεία και λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορους μάρτυρες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024