Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠαροχή διευκολύνσεων για την κράτηση εισιτηρίων για τους Ελληνες που βρίσκονται στην Ιαπωνία
Υπουργείο Εξωτερικών

Παροχή διευκολύνσεων για την κράτηση εισιτηρίων για τους Ελληνες που βρίσκονται στην Ιαπωνία

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: “Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε την Ιαπωνία έχει προκαλέσει απροσδιόριστο ακόμη αριθμό θυμάτων καθώς και εκτεταμένες […]

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται<...>:

“Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε την Ιαπωνία έχει προκαλέσει απροσδιόριστο ακόμη αριθμό θυμάτων καθώς και εκτεταμένες υλικές ζημίες, μεταξύ άλλων σε πυρηνικά εργοστάσια της χώρας.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, παραμένει σε ισχύ η σύσταση για την αποφυγή πραγματοποίησης ταξιδιών προς την Ιαπωνία.

Σε ό,τι αφορά στους διαβιούντες στην Ιαπωνία Έλληνες πολίτες, σε συνέχεια συνεννοήσεων με αεροπορικές εταιρείες, το Υπουργείο Εξωτερικών έχει προχωρήσει σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, προκειμένου να διευκολύνει όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν είχαν κατορθώσει να κάνουν σχετικές κρατήσεις.

Παρακαλούνται όσοι έχουν στοιχεία σχετικά με οικείους τους που βρίσκονται στην Ιαπωνία να επικοινωνούν με την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στα τηλέφωνα 210 368 1730 και 210 368 1259”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024