Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠερισσότερες πτήσεις Ο.Α. προς Βαλκάνια και Ντουμπάι

Περισσότερες πτήσεις Ο.Α. προς Βαλκάνια και Ντουμπάι

Με περισσότερες πτήσεις ενισχύεται φέτος το χειμώνα το πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών στις Βαλκανικές πρωτεύουσες Βουκουρέστι, Σόφια, Βελιγράδι, αλλά και στη γραμμή Αθήνα – Ντουμπάι(Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Στο πλαίσιο […]

Με περισσότερες πτήσεις ενισχύεται φέτος το χειμώνα το πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών στις Βαλκανικές πρωτεύουσες Βουκουρέστι, Σόφια, Βελιγράδι, αλλά και στη γραμμή Αθήνα – Ντουμπάι<...>(Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Στο πλαίσιο των προσπαθειών για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρίας στη Βαλκανική αγορά, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές δρομολογούν, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου (28 Οκτωβρίου 2007 – 29 Μαρτίου 2008), πέντε επιπλέον συχνότητες την εβδομάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων δρομολογίων προς τις Βαλκανικές πρωτεύουσες από 41 σε 46.

Επίσης από τις 15 Δεκεμβρίου 2007, οι Ολυμπιακές αυξάνουν τις συχνότητες τους από Αθήνα προς Ντουμπάι, σε έξι την εβδομάδα, προσθέτοντας δύο νέες απευθείας πτήσεις προς Ντουμπάι κάθε Πέμπτη και Σάββατο.
Πιο συγκεκριμένα:

Με την ενίσχυση του πτητικού προγράμματος προς την Βαλκανική, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανταποκρίνονται στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στην περιοχή, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό διευρυμένη επιλογή ωραρίων, επάρκεια θέσεων και αυξημένες δυνατότητες όσον αφορά στις ανταποκρίσεις με το υπόλοιπο δίκτυο των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Επίσης, οι επιβάτες της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα μετάβασης και επιστροφής στη βάση τους αυθημερόν.
Συγκεκριμένα τα εβδομαδιαία δρομολόγια αυξάνονται για Βουκουρέστι από 12 σε 14, για Σόφια από 12 σε 13 και για Βελιγράδι από 7 σε 9. Επίσης, 10 δρομολόγια την εβδομάδα είναι προγραμματισμένα στη γραμμή Αθήνα –Τίρανα.

Με τις δύο επιπλέον πτήσεις, που δρομολογούνται από τις 15 Δεκεμβρίου στη γραμμή Αθήνα – Ντουμπάι, η απευθείας σύνδεση θα γίνεται πλέον τέσσερις φορές την εβδομάδα και δύο φορές την εβδομάδα μέσω Κουβέιτ. Η προσθήκη επιπλέον πτήσεων προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές, επάρκεια θέσεων και αυξημένες δυνατότητες όσον αφορά στις ανταποκρίσεις με το υπόλοιπο δίκτυο των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Τα δρομολόγια εκτελούνται με αεροσκάφη Β737-400, χωρητικότητας 144 θέσεων και το πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί, ώστε να εξυπηρετεί το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και τους επιβάτες που ταξιδεύουν για τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024