Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτη MIG και ο κλάδος της επίγειας εξυπηρέτησης της Ολυμπιακής
Εκτός και η Swissport

Στη MIG και ο κλάδος της επίγειας εξυπηρέτησης της Ολυμπιακής

O Όμιλος της MIG αναλαμβάνει και την επίγεια εξυπηρέτηση της Ολυμπιακής, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Swissport δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Η σχετική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη έχει ως εξής: “Όπως ενημερωθήκαμε από τους Συμβούλους του Ελληνικού Δημοσίου, η…

O Όμιλος της MIG αναλαμβάνει και την επίγεια εξυπηρέτηση της Ολυμπιακής, καθώς οι διαπραγματεύσεις με<...> τη Swissport δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Η σχετική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη έχει ως εξής: “Όπως ενημερωθήκαμε από τους Συμβούλους του Ελληνικού Δημοσίου, η εμπορική συμφωνία Swissport και MIG δεν κατέστη δυνατή εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας, η οποία έληξε σήμερα. Ως εκ τούτου, προχωρούν άμεσα οι συνεννοήσεις μεταξύ των Συμβούλων του Δημοσίου και της MIG για την οριστικοποίηση της συμφωνίας πώλησης και των περιουσιακών στοιχείων του κλάδου επίγειας εξυπηρέτησης στη MIG”.

Υπενθυμίζεται ότι η MIG είχε δεσμευθεί να αναλάβει και την επίγεια εξυπηρέτηση, σε περίπτωση που δεν υπήρχε συμφωνία με τη Swissport. Το σχετικό τίμημα φτάνει τα 44,8 εκατ. ευρώ. Από την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, η MIG θα αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης του εμπορευματικού σταθμού της ΟΑ και τα δικαιώματα για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τρίτους (πίστα, φορτίο, ταχυδρομείο) στους περισσότερους αερολιμένες της χώρας, μεταξύ αυτών και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024