Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην αγορά της Μέσης Ανατολής τουρκική εταιρία διαχείρισης και κατασκευής αεροδρομίων

Στην αγορά της Μέσης Ανατολής τουρκική εταιρία διαχείρισης και κατασκευής αεροδρομίων

`Ανοιγμα στην αγορά της Μέσης Ανατολής πραγματοποίησε η τουρκική εταιρία διαχείρισης και κατασκευής αεροδρομίων, TAV Airports Holding, κάνονταςακόμη πιο αισθητή την παρουσία της με νέα γραφεία στο Abu Dhabi, ενώ […]

`Ανοιγμα στην αγορά της Μέσης Ανατολής πραγματοποίησε η τουρκική εταιρία διαχείρισης και κατασκευής αεροδρομίων, TAV Airports Holding, κάνοντας<...>ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της με νέα γραφεία στο Abu Dhabi, ενώ σχεδιάζει τη συμμετοχή της για δεύτερη φορά στην έκθεση `Airport Build & Supply Exhibition` στο Ντουμπάι, την μόνη έκθεση στην περιοχή αποκλειστικά για κατασκευαστικές εταιρίες αεροδρομίων, εταιρίες διαχείρισης, αλλά και τεχνολογιών και υπηρεσιών αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι η TAV Airports Holding είναι από τις λίγες εταιρίες που δραστηριοποιούνται τόσο στον χώρο διαχείρισης, όσο και κατασκευής αεροδρομίων, με εξειδικευμένο προσωπικό για όλα τα τμήματα.

Όπως ανέφερε ο Executive Board Chairman της TAV, κ. Sani Sener: “Με την επιβατική κίνηση να εκτιμάται μεγάλη, οι Κυβερνήσεις της Μέσης Ανατολής έχουν ήδη ξεκινήσει να δεσμεύουν δισ. δολάρια για την ανάπτυξη των υποδομών”.

“Με το άνοιγμα νέων γραφείων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και με την συμμετοχή στην έκθεση `Airport Build & Supply Exhibition`”, πρόσθεσε “θα είμαστε σε καλύτερη θέση, ώστε να κεφαλαιοποιηθούμε περισσότερα από 40 δισ. δολάρια από την υφιστάμενη ανάπτυξη αεροδρομίων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής”.

Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρία TAV έχει αναλάβει και την κατασκευή του διεθνούς τερματικού σταθμού TB3 του Καΐρου, έναντι 347 εκατ. δολαρίων. Επίσης, πρόσφατα κατασκεύασε και 7 υπόστεγα αεροσκαφών για λογαριασμό της εταιρίας Emirates Airlines, ώστε να στεγαστούν τα νέα αεροσκάφη της, τύπου Airbus 380. Ακόμη, η εταιρία κατασκεύασε το νέο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης `Ataturk` και το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε περίοδο μόλις 22,5 μηνών, σημειώνοντας χρόνο ρεκόρ κατασκευής αεροδρομίων στην ιστορία. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο η εταιρία κέρδισε σε διαγωνισμό τη διαχείριση τόσο των εσωτερικών, όσο και διεθνών πτήσεων του αεροδρομίου για 15,5 χρόνια, έναντι του ποσού των 3 δισ. δολαρίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024