Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους πρώην εργαζομένους της Ο.Α
Επίσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους πρώην εργαζομένους της Ο.Α

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Δημήτρη Στρατούλη και Κώστα Νικολάου, μέλη της επιτροπής εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τους πρώην εργαζόμενους της Ο.Α., που έχουν καταλάβει το Γενικό […]

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Δημήτρη Στρατούλη και Κώστα Νικολάου, μέλη της επιτροπής εργατικής<...> πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τους πρώην εργαζόμενους της Ο.Α., που έχουν καταλάβει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση: “Το ξεπούλημα της Ολυμπιακής από την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. στους ιδιώτες, η απόλυση 8.000 εργαζομένων της και η εξαπάτησή τους από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που αρνείται να εφαρμόσει το νόμο, με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει ούτε τις συντάξεις ούτε τις αποζημιώσεις απόλυσής τους, τους έχουν οδηγήσει στην απελπισία.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους απολυμένους της Ολυμπιακής και καλούμε την κυβέρνηση μετά από 8 ημέρες αγωνιστικής παρουσίας τους στο κέντρο της Αθήνας να συζητήσει επιτέλους μαζί τους και να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα τους για την εφαρμογή των σχετικών νόμων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023