Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτρατηγική συνεργασία της εταιρείας Λαζαρίδη με τα KAE AE
Διάθεση από 21 αεροδρόμια της Ελλάδας

Στρατηγική συνεργασία της εταιρείας Λαζαρίδη με τα KAE AE

Η οινοποιητική εταιρεία Λαζαρίδη ΟΒΓΕ ΑΕ του Νίκου Λαζαρίδη, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ). Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών […]

Η οινοποιητική εταιρεία Λαζαρίδη ΟΒΓΕ ΑΕ του Νίκου Λαζαρίδη, προχώρησε σε στρατηγική<...> συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ). Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών AE σε 21 Αεροδρόμια της Ελλάδας (Αθήνα, Aκτιο, Αλεξανδρούπολη, Aραξο, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καλαμάτα, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Λήμνο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Χανιά), 11 λιμάνια (Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη, Καστελόριζο, Κατάκολο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πειραιά, Ρόδο, Σαντορίνη, Σύμη) και 12 Συνοριακά καταστήματα (Δοϊράνη, Ειδομένη, Εύζωνοι, Κακαβιά, Καστανιές, Κήποι Έβρου, Κρυσταλλοπηγή, Μέρτζιανη, Νίκη, Ορμένιο, Προμαχώνα, Σαγιάδα) η εταιρεία θα έχει πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της όλη την γκάμα των προϊόντων της, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο επώνυμων καταστημάτων.

Η βραβευμένη και αναγνωρισμένη από την τήρηση υψηλών ποιοτικών προτύπων οινοποιητικής εργασίας της εταιρεία είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πλούσιας λίστας κρασιών λευκών και κόκκινων, που πολύ γρήγορα ξεχώρισαν στην ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά. Η παραγωγή των κρασιών φθάνει σήμερα τις 600.000 φιάλες ετησίως, οι οποίες διατίθενται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, στις χώρες Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Ελβετία, Κύπρος, ΗΠΑ και Καναδάς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024