Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμφωνία για συντήρηση του στόλου της Omar Air από τη Lufthansa
Επτά αεροπλάνα θα συντηρηθούν από τη Lufthansa Technik

Συμφωνία για συντήρηση του στόλου της Omar Air από τη Lufthansa

Συμφωνία για τη συντήρηση και επισκευή του στόλου των αεροσκαφών της Omar Air υπεγράφη από την εταιρεία και τη θυγατρική της Lufthansa στη Βουλγαρία, Lufthansa Technik. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, […]

Συμφωνία για τη συντήρηση και επισκευή του στόλου των αεροσκαφών της Omar Air υπεγράφη από την εταιρεία και τη θυγατρική της<...> Lufthansa στη Βουλγαρία, Lufthansa Technik. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, το πρώτο Boeing 737 (νέας γενιάς), ανακοίνωσε η διοίκηση της Lufthansa Technik έφθασε, ήδη, στη Σόφια και μέχρι το τέλος Μαΐου 2010, συνολικά επτά αεροπλάνα του ίδιου αερομεταφορέα θα συντηρηθούν από τη Lufthansa Technik.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa Technik δήλωσε ότι επιδίωξη της εταιρείας είναι να καταστεί η καλύτερη εταιρεία συντήρησης και επισκευής αεροσκαφών στην Ευρώπη.

Η λειτουργία της βουλγαρικής θυγατρικής της Lufthansa ξεκίνησε το 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2009 προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό της τη συντήρηση των αεροσκαφών Boeing 737. Ένα χρόνο έπειτα από την έναρξη της λειτουργίας της, η Lufthansa Technik ολοκλήρωσε τα αναγκαία έργα σε περισσότερα από 20 αεροσκάφη διαφόρων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Lufthansa, Ural Airlines, Aeroflot, Bulgaria Air, Wizz Air, Anadolu Jet και BMI.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024