Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνελήφθη αεροσυνοδός επειδή ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής

Συνελήφθη αεροσυνοδός επειδή ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής

Εξοργισμένος με έναν επιβάτη που δεν υπάκουε στις οδηγίες του, ένας αεροσυνοδός ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και επέστρεψε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη. […]

Εξοργισμένος με έναν επιβάτη που δεν υπάκουε στις οδηγίες του, ένας αεροσυνοδός ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής αεροσκάφους στο αεροδρόμιο<...> της Νέας Υόρκης και επέστρεψε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη.

Ο Στίβεν Σλέιτερ ζητούσε από τους επιβάτες της πτήσης Πίτσμπουργκ-Νέα Υόρκη να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το αεροσκάφος της Jet Blue, το οποίο τροχοδρομούσε ακόμα στο αεροδρόμιο JF Kennedy, να ακινητοποιηθεί.

Ο φροντιστής έχασε την ψυχραιμία του όταν ένας από τους επιβάτες αγνοώντας τον επιδεικτικά άρχισε να κατεβάζει τα προσωπικά του αντικείμενα από το χώρο των αποσκευών που βρίσκεται πάνω από τα καθίσματα. Ο Σλέιτερ στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει …δέχθηκε μια βαλίτσα στο κεφάλι, ενώ όταν απαίτησε από τον πεισματάρη επιβάτη να τού ζητήσει συγγνώμη εισέπραξε προσβολές.

Ο φροντιστής πήγε τότε στο πίσω μέρος της καμπίνας πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να εκτοξεύει προσβολές εναντίον όλων των επιβατών. Στη συνέχεια ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής και εγκατέλειψε το αεροσκάφος. Ύστερα πήρε το αυτοκίνητό του που το είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ των υπαλλήλων του αεροδρομίου, ήπιε μια μπύρα που είχε προλάβει να πάρει από το αεροσκάφος και πήγε στο σπίτι του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης όπου…τον περίμενε η αστυνομία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024