Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Amadeus με Royal Air Maroc
Δεκάχρονη συνεργασία που θα τεθεί σε ισχύ από 1/1/2009

Συνεργασία Amadeus με Royal Air Maroc

Η Royal Air Maroc (RAM), ο εθνικός αερομεταφορέας του Μαρόκου, υπέγραψε συμφωνία διανομής δεκαετούς διάρκειας με την Amadeus, τον κορυφαίο τεχνολογικό συνεργάτη της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η RAM προστέθηκε […]

Η Royal Air Maroc (RAM), ο εθνικός αερομεταφορέας του Μαρόκου, υπέγραψε συμφωνία διανομής δεκαετούς διάρκειας με<...> την Amadeus, τον κορυφαίο τεχνολογικό συνεργάτη της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η RAM προστέθηκε στις άλλες 12 αεροπορικές εταιρείες, μέλη του Οργανισμού Αραβικών Αεροπορικών Εταιρειών (AACO), που επέλεξαν την Amadeus ως τον αποκλειστικό συνεργάτη διανομής στις αγορές τους, με μία δεκάχρονη συνεργασία, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2009.

Οι συγκεκριμένες 13 αεροπορικές εταιρείες (Air Algerie, Afriqiyah Airways, EgyptAir, Etihad Airways, Kuwait Airways, Libyan Airlines, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Saudi Arabian Airlines, Sudan Airways, Syrian Arab Airlines, Tunisair και Yemen Airways), καλύπτουν το 68% των κρατήσεων που πραγματοποιούνται από τα ταξιδιωτικά γραφεία της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. M.A. Zoutien, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Εμπορικού Τμήματος της Royal Air Maroc, δήλωσε: “Τα τελευταία 7 χρόνια συνεργασίας με την Amadeus, στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση και μας έδωσαν τα κατάλληλα εργαλεία για να αναπτύξουμε νέες ευκαιρίες σχετικά με την στρατηγική διανομής που ακολουθούμε. Αυτή η προσοδοφόρα συνεργασία με την Amadeus, όπως επίσης και η δυνατότητα προσφοράς των κατάλληλων εργαλείων για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο στην απόφαση της εταιρείας να προχωρήσει σε μακρόχρονη συνεργασία. Είμαστε σίγουροι ότι η Amadeus μπορεί να μας προσφέρει τα καλύτερα εφόδια και να συμβάλλει στην λήψη της σωστής απόφασης όσον αφορά την στρατηγική διανομής της εταιρείας, καθώς και στην σημαντική ενδυνάμωση των προσφερόμενων, προς τους πελάτες, υπηρεσιών”.

Η κα Julia Sattel, αντιπρόεδρος του Τμήματος Παγκόσμιων Πωλήσεων για τις περιοχές της Ευρώπης, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής της Amadeus, πρόσθεσε: “Αυτή η επιπρόσθετη στρατηγική συμφωνία αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας μας στην προσφορά του καλύτερου ταξιδιωτικού περιεχομένου της Royal Air Maroc στα ταξιδιωτικά γραφεία. Η υποδομή μας, η οποία ενισχύθηκε πρόσφατα με την προσθήκη περιφερειακού γραφείου στο Dubai για την περιοχή της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, καθώς επίσης και μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις, εξασφαλίζει την δυνατότητα παροχής της καλύτερης τεχνικής υποστήριξης, η οποία θα επιτρέψει στην RAM να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και κατά συνέπεια να προσφέρει άριστες υπηρεσίες, βελτιωμένο περιεχόμενο και τεχνολογία αιχμής στην κοινότητα των ταξιδιωτικών γραφείων της περιοχής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024