Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤις υπηρεσίες της στην Βουλγαρία επεκτείνει η Swissport

Τις υπηρεσίες της στην Βουλγαρία επεκτείνει η Swissport

Ίδρυση εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια, ανακοίνωσε η Swissport. Με την ισχυρή οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την ραγδαίως αυξανόμενη συχνότητα αεροπορικών ταξιδιών, η νέα επιχείρηση […]

Ίδρυση εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια, ανακοίνωσε η Swissport. Με την ισχυρή οικονομική ανάπτυξη της χώρας και την ραγδαίως αυξανόμενη συχνότητα αεροπορικών ταξιδιών, η νέα επιχείρηση συνάδει ιδανικά<...>με την στρατηγική της Swissport για απόκτηση καίριας πρόσβασης στις πολλά υποσχόμενες νέες αγορές, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της.

Η Βουλγαρία είναι μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες χώρες στην Ε.Ε. και η Swissport Βουλγαρίας θα εισαχθεί τώρα σε αυτήν την αγορά ως η πρώτη ανεξάρτητη εταιρία εξυπηρέτησης εδάφους στον κρατικό αερολιμένα της Σόφιας. Η Swissport προσδοκούσε αυτήν την ανάπτυξη και υπέβαλε αίτηση για τις άδειες εκ των προτέρων και πριν από μερικές εβδομάδες εκχωρήθηκε στην Swissport Βουλγαρίας το σύνολο των αδειών για παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες, τα αεροσκάφη και τη διαχείριση εμπορευμάτων. Ο αερολιμένας διαχειρίστηκε 2,2 εκατομμύρια επιβάτες το 2006, ο αριθμός επιβατών αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 20% στο τρέχον έτος, ενώ αναμένεται περαιτέρω διψήφια αύξηση στα προσεχή έτη.

Στο πλαίσιο του τρέχοντος σχεδιασμού, η Swissport Βουλγαρίας θα εξυπηρετήσει την πρώτη πτήση, στις 18 Ιουνίου. «Επιδιώκουμε να καθιερώσουμε την Swissport Βουλγαρίας ως ένα φορέα επίγειας εξυπηρέτησης στον αερολιμένα της Σόφιας, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές» τόνισε ο κ. Christian Draeger, ο Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρίας. «Και αδημονούμε για την περαιτέρω επέκταση της δραστηριότητά μας στη ταχεία αναπτυσσόμενη αγορά της Νοτιανατολικής Ευρώπης» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. «Στη παρούσα φάση σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε περίπου 200 νέες θέσεις εργασίας στη Σόφια».

Ένας καινούργιος τερματικός σταθμός εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2006 και έκτοτε πολλοί σημαντικοί αερομεταφορείς χρησιμοποιούν τον νέο αυτό τερματικό σταθμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024