Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου φιλοξενεί το Aviation-Event 2023 RMO
Συνέδρια

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου φιλοξενεί το Aviation-Event 2023 RMO

Avition-Event
Στο βήμα δεξιά, ο Mircea Păscăluță, γενικός γραμματέας, Υπουργείο Υποδομών & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Μολδαβίας.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Κισινάου φιλοξενεί το συνέδριο Aviation-Event 2023 RMO, συγκεντρώνοντας κορυφαίους επαγγελματίες της πολιτικής αεροπορίας για σημαντικές συζητήσεις και δικτύωση.

AVIATION-EVENT 2024 RMO – ΚΙΣΙΝΑΟΥ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου φιλοξενεί το διεθνές αεροπορικό συνέδριο Aviation-Event 2023 RMO, στο Κισινάου της Μολδαβίας.

Το συνέδριο συγκεντρώνει σε μία μονοήμερη εκδήλωση, σήμερα 30 Μαΐου, επαγγελματίες της πολιτικής αεροπορίας από  όλο τον κόσμο, εκπροσώπους των σχετικών εθνικών αρχών, αεροπορικών εταιρειών και διευθύνοντες συμβούλους αεροδρομίων από τη Μολδαβία και την Ευρώπη. Τα βασικά θέματα που θα διερευνηθούν στο Aviation-Event 2024 RMO περιλαμβάνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την παγκόσμια συνδεσιμότητα, τις οικονομίες που καθοδηγούνται από τα αεροδρόμια, τις στρατηγικές επικοινωνίας κρίσεων, τις επενδύσεις σε υποδομές και πολλά άλλα. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται εξέχουσες προσωπικότητες από την αεροπορία, τον κυβέρνητικό τομέα, τον ακαδημαϊκό χώρο και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς, προσφέροντας διαφορετικές προοπτικές και πολύτιμες γνώσεις.

Εκτός από οξυδερκείς συζητήσεις, το Aviation-Event 2024 RMO προσφέρει επίσης ευκαιρίες για δικτύωση, συνεργασία και επιχειρηματική ανάπτυξη, παρέχοντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική πλατφόρμα για να συνδεθούν με συναδέλφους του κλάδου, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.

Mircea Păscăluță: “Η περιβαλλοντική πολιτική είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για εμάς”

Ο Mircea Păscăluță, γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Υποδομών & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Μολδαβίας, δήλωσε σχετικά με τις προσδοκίες του όσον αφορά στην αύξηση της επιβατικής κυκλοφορίας και την ανάπτυξη των αερομεταφορών: “Σχετικά με την αύξηση της κυκλοφορίας… Όπως ανέφερα προηγουμένως, είχαμε μια πολύ έντονη περίοδο στο αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο μας το προηγούμενο έτος είχε 2,8 εκατ. επιβάτες, ο ίδιος αριθμός πριν από την περίοδο της πανδημίας, ενώ σκοπεύουμε να έχουμε 3,1 εκατομμύρια, δηλαδή περισσότερο από το 2019, που είναι το έτος αναφοράς. Και οι προβλέψεις μας δέιχνουν ότι θα έχουμε έναν αυξανόμενο συνεχή αριθμό επιβατών που θα χρησιμοποιούν το αεροδρόμιό μας”.

Σε ερώτηση του TravelDailyNews σχετικά με το περιβάλλον και ποια είναι η περιβαλλοντική πολιτική στο αεροδρόμιο και στη χώρα γενικότερα για τις αερομεταφορές, ο κ. Păscăluță απάντησε: “Πράγματι, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για εμάς. Είναι πολύ προκλητικό. Αλλά πρόσφατα υιοθέτησε τους κανονισμούς κουρσάρων και επίσης τώρα εργαζόμαστε για να προσαρμόσουμε το εσωτερικό μας πλαίσιο, το ρυθμιστικό πλαίσιο, στο ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις για χρήση εναλλακτικών καυσίμων να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε αυτούς τους κανονισμούς ώστε να είναι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα με αυτόν τον τρόπο“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024