Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό μπαζάρ στον κόσμο

Το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό μπαζάρ στον κόσμο

Οι αεροπορικές εταιρίες μέλη της αεροπορικής συμμαχίας oneworld ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη συγκέντρωση 25 εκατομμυρίων στερλινών, τα επόμενα πέντε χρόνια, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκστρατείας που προγραμματίζουν με […]

Οι αεροπορικές εταιρίες μέλη της αεροπορικής συμμαχία<.>ς oneworld ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη συγκέντρωση 25 εκατομμυρίων στερλινών<...>, τα επόμενα πέντε χρόνια, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκστρατείας που προγραμματίζουν με αποδέκτες άπορα παιδιά από ολόκληρο τον κόσμο.
Σε συνεργασία με τη Unisef οι εταιρίες υιοθετούν το πρόγραμμα Change of Good, σύμφωνα με το οποίο οι επιβάτες μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους να τοποθετήσουν σε ειδικό φάκελο που τους προσφέρεται τα νομίσματα που δεν τους χρειάζονται.
Τα μέλη της oneworld θέτουν πλέον στις εταιρίες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο, την προϋπόθεση να υιοθετούν το πρόγραμμα αυτό.
Η British Airways μια από τις πρώτες εταιρίες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, έχει μέχρι σήμερα συγκεντρώσει το ποσό των $14 εκατ. Συνολικά, από το 1991 μέχρι σήμερα, η ΒΑ και τα υπόλοιπα μέλη του δίκτυο oneworld έχουν συγκεντρώσει $21 εκατ., δηλαδή το 90% του συνολικά συγκεντρωθέντος ποσού του προγράμματος.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023