Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΒερελής: Αποζημίωση πρέπει να ζητήσει η ΟΑ από τους Βρετανούς

Βερελής: Αποζημίωση πρέπει να ζητήσει η ΟΑ από τους Βρετανούς

Σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής ανακοίνωσε ότι η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας πρέπει να απαιτήσει αποζημίωση από τους Βρετανούς για τη βλάβη που έχουν επιφέρει […]

Σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής ανακοίνωσε ότι η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> πρέπει<...> να απαιτήσει αποζημίωση από τους Βρετανούς για τη βλάβη που έχουν επιφέρει στην εταιρία.
Επίσης, ανακοίνωσε ότι εντός των επομένων ημερών θα δοθεί στη δημοσιότητα το σχήμα του διοικητικού συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που θα παραμείνει μέχρι τη διεξαγωγή του πλειοδοτικού διαγωνισμού.
Οι προοπτικές που παρουσιάζονται για το μέλλον της Ολυμπιακής είναι η μετεγκατάσταση στα Σπάτα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού, ανέφερε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να υπάρξει μία περίοδος ηρεμίας, κατά την οποία οι εργαζόμενοι δεν θα έχουν απαιτήσεις για αυξήσεις μισθών.
Επίσης, ο κ. Βερελής τόνισε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προτείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση την αύξηση της χρηματοδότησης του εθνικού αερομεταφορέα, γιατί το ποσό των 33 δισεκατομμυρίων δραχμών, δεν επαρκεί για τη μετεγκατάσταση στα Σπάτα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024