Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΒράβειο στην Germanwings για την `Καλύτερη καμπάνια μέσω e-mail`

Βράβειο στην Germanwings για την `Καλύτερη καμπάνια μέσω e-mail`

H αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, Germanwings, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Καλύτερης καμπάνιας μέσω e-mail» για την καμπάνια της «Επανάσταση του Οκτώβρη» σε μια τελετή που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Μαϊάμι. Η καμπάνια […]

H αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, Germanwings, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Καλύτερης καμπάνιας μέσω e-mail» για την καμπάνια της «Επανάσταση του Οκτώβρη» σε μια τελετή που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Μαϊάμι. Η καμπάνια αυτή<...>δημιουργήθηκε από τη διαφημιστική εταιρία rabbit eMarketing στην Φρανκφούρτη, η οποία συγκαταλέγεται στις καλύτερες της Ευρώπης σε θέματα E-mail Marketing.

Τον περασμένο Οκτώβρη, στα πλαίσια ενός πρωτοποριακού on-line διαγωνισμού που διήρκεσε 14 ημέρες, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της Germanwings είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν «ομάδες ανταρτών» στα πλαίσια του προγράμματος «Επανάσταση του Οκτώβρη». Μέσω e-mail, o ιδρυτής της κάθε ομάδας είχε την ευκαιρία να καλέσει φίλους και γνωστούς στην ομάδα του. Στο τέλος, η ομάδα με το μεγαλύτερο αριθμό μελών κέρδιζε. Όπως δήλωσε ο κ. Gregor Schluter, Senior vice President Marketing & Sales της Germanwings, «Είμαστε πολύ περήφανοι για το βραβείο αυτό. Η βράβευση αυτή επιβραβεύει τις πρωτοποριακές μας ιδέες και μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε κι άλλο σε αυτήν την δημιουργική κατεύθυνση».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024