Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΞεκίνησε και πάλι η ακροαματική διαδικασία για το ατύχημα της Helios

Ξεκίνησε και πάλι η ακροαματική διαδικασία για το ατύχημα της Helios

Ενώπιον της κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, υπό την προεδρεία του κ. Παναγιώτη Καλλή, βρέθηκαν χτες, με την έναρξη και πάλιτης ακροαματικής διαδικασίας για τα αίτια συντριβής του κυπριακού αεροσκάφους […]

Ενώπιον της κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, υπό την προεδρεία του κ. Παναγιώτη Καλλή, βρέθηκαν χτες, με την έναρξη και πάλι<...>της ακροαματικής διαδικασίας για τα αίτια συντριβής του κυπριακού αεροσκάφους της Helios Airways πέρσι στο Γραμματικό, ο πρώην Συντονιστής της Μονάδας Ελέγχου Ασφάλειας Πτήσεων στο ΤΠΑ, κ. Μιχάλης Αγησιλάου, και ο συγκυβερνήτης της Ajet, πρώην Helios, κ. Αντρέας Αριστείδου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του κ. Καλλή, ο κ. Αριστείδου ο οποίος εργάζεται στην εταιρία από το 2003, είπε ότι είχε πετάξει πέντε φορές με τον κυβερνήτη του μοιραίου Boeing, Γερμανό, κ. Χανς Γιούργκεν Μέρτενς, τον οποίο χαρακτήρισε «ικανό κυβερνήτη και καλό άνθρωπο».

Ο κ. Αριστείδου ανέφερε επίσης ότι ο θόρυβος που σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες ακούστηκε στην πίσω πόρτα του αεροσκάφους, δεν ήταν κάτι το παράξενο, αφού, όπως είπε, ο ίδιος άκουσε παρόμοιο θόρυβο και σε άλλα αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024