Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΞεκινούν τα δρομολόγια Αθήνα – Βόλος με υδροπλάνα
H διάρκεια της πτήσης δεν ξεπερνά τα 50 λεπτά

Ξεκινούν τα δρομολόγια Αθήνα – Βόλος με υδροπλάνα

Ξεκινούν σήμερα τα δρομολόγια των υδροπλάνων της Argo Airways από το Βόλο προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” της Αθήνας. “Το υδροπλάνο είναι μια λύση που υπόσχεται γρήγορη μετάβαση των επιβατών […]

Ξεκινούν σήμερα τα δρομολόγια των υδροπλάνων της Argo Airways από το Βόλο προς το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” της<...> Αθήνας. “Το υδροπλάνο είναι μια λύση που υπόσχεται γρήγορη μετάβαση των επιβατών στον προορισμό τους, ασφάλεια, καθώς υπάρχει η δυνατότητα της προσθαλάσσωσης και συνέπεια, καθώς μπορεί να ταξιδέψει ακόμη και με δύσκολες καιρικές συνθήκες” λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Παναγιώτου στο ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Πριν από τρεις μέρες ξεκίνησαν τα δρομολόγια από το Βόλο και τη Σκιάθο προς τη Θεσσαλονίκη. H διάρκεια της πτήσης δεν ξεπερνά τα 50 λεπτά.

“Εφόσον κατασκευαστεί υδατοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, θα είναι εφικτή η χρήση του από τα υδροπλάνα ώστε οι επιβάτες να φτάνουν κατ`ευθείαν στο κέντρο της πόλης και να μειωθεί σημαντικά το κόστος του εισιτηρίου, καθώς δε θα υπάρχουν πλέον οι φόροι αεροδρομίων” σημειώνει ο κ. Παναγιώτου. Η εταιρεία εκτιμά ότι η κίνηση θα αυξηθεί τους μήνες του καλοκαιριού προς τις Σποράδες ενώ στα αμέσως επόμενα σχέδιά της περιλαμβάνεται η επέκταση των πτήσεων προς τα Βαλκάνια μέσω Θεσσαλονίκης αλλά και προς τη Σαμοθράκη, τη Χαλκιδική και τη Θάσο.

Την ικανοποίησή του για την έναρξη των πτήσεων υδροπλάνων που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το Βόλο εξέφρασε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να διεκδικεί, ώστε να πάψει να αποτελεί άγονη γραμμή για την ελληνική Πολιτεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024