Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες10 κιλά έξτρα επιτρεπόμενο όριο αποσκευών από την Emirates
Αγορά επιπλέον επιτρεπόμενου όριου αποσκευών μέσω Internet ή στο αεροδρόμιο

10 κιλά έξτρα επιτρεπόμενο όριο αποσκευών από την Emirates

Η Emirates προσφέρει τώρα 10 κιλά έξτρα επιτρεπόμενο όριο αποσκευών στις πτήσεις της. Το επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών διαφέρει ανάλογα με τη διαδρομή, την Κατηγορία Θέσης και το επίπεδο μέλους Skywards. […]

Η Emirates προσφέρει τώρα 10 κιλά έξτρα επιτρεπόμενο όριο αποσκευών στις πτήσεις της. Το επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών διαφέρει ανάλογα με τη διαδρομή, την Κατηγορία<...> Θέσης και το επίπεδο μέλους Skywards.

Αγορά μέσω διαδικτύου
Η εταιρεία προσφέρει τώρα έκπτωση 15% με κάθε ηλεκτρονική αγορά επιπλέον επιτρεπόμενου ορίου αποσκευών με την πιστωτική σας κάρτα. Η αγορά μέσω διαδικτύου σας γλυτώνει χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο, αλλά και χρήμα. Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισέλθετε στη διαχείριση της κράτησής σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό κράτησης. Υπολογίστε και αγοράστε επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών τώρα. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Αγορά στο αεροδρόμιο
Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων οι αποσκευές σας θα ζυγισθούν και, αν χρειαστεί, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών επί τόπου. Εάν πιστεύετε ότι το βάρος των αποσκευών σας υπερβαίνει το επιτρεπόμενο όριο, έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον χρόνο και ένα χρηματικό ποσό στον έλεγχο των εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησής σας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024