Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΆδεια για υπερατλαντικές πτήσεις έλαβε η British Midland

Άδεια για υπερατλαντικές πτήσεις έλαβε η British Midland

Άδειες να πετάξει προς τέσσερις νέους προορισμούς έλαβε πρόσφατα η British Midland, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Μ. Βρετανίας (CAA). Οι νέοι προορισμοί θα είναι από το αεροδρόμιο […]

Άδειες να πετάξει προς τέσσερις νέους προορισμούς έλαβε πρόσφατα η British Midland<.>, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Μ. Βρετανίας (CAA). Οι νέοι προορισμοί θα είναι από το αεροδρόμιο του Heathrow του Λονδίνου προς την Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το Μαϊάμι, και την Βοστόνη.
Η απόφαση να παραχωρηθούν οι άδειες, σημαίνει ότι τα τέσσερα δρομολόγια προς τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ μπορούν να εκτελεστούν από την British Midland, με την προϋπόθεση να υπάρξουν ικανοποιητικές αλλαγές στις διμερείς διαπραγματεύσεις μεταξύ Μ. Βρετανίας και ΗΠΑ, ώστε να συμπεριληφθεί η British Midland ως τακτικός αερομεταφορέας.
Η British Midland το Φεβρουάριο του 1998 είχε ζητήσει άδειες για δρομολόγια ώστε να εξυπηρετήσει περισσότερους από 10 προορισμούς στις ΗΠΑ. Άδειες για επιπλέον δρομολόγια θα παραχωρηθούν στην εταιρία, μετά την επιτυχή πραγματοποίηση αυτών των πρώτων πτήσεων της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η British Midland είναι ο δεύτερος σε μέγεθος αερομεταφορέας της Μ. Βρετανίας με περισσότερες από 1500 πτήσεις την εβδομάδα. Στην Ελλάδα αντιπρόσωπος πωλήσεων είναι η Discover the World Marketing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024