Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροπορικό δυστύχημα στο Νεπάλ

Αεροπορικό δυστύχημα στο Νεπάλ

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Νεπάλ, επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκε. Το γερμανικής κατασκευής Dornier 228, το οποίο ανήκε στην εταιρεία Agni Air, […]

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Νεπάλ, επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία στην οποία<...> ανήκε.

Το γερμανικής κατασκευής Dornier 228, το οποίο ανήκε στην εταιρεία Agni Air, συνετρίβη στην περιοχή Μακουανπούρ, ενώ επέστρεφε στο Κατμαντού μετά την αποτυχία του να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λούκλα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν τέσσερις αμερικανοί υπήκοοι, ένας ιάπωνας, ένας βρετανός και πέντε νεπαλέζοι καθώς και τριμελές πλήρωμα από το Νεπάλ. Το αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη κοντά σε δημοτικό σχολείο στο χωριό Σικαρπούρ, όπως δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπινόντ Ντεβκότα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023