Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAir Serbia: Το Βελιγράδι συνδέεται με Νέα Υόρκη και Σικάγο – Απευθείας καθημερινές πτήσεις
Αερομεταφορές

Air Serbia: Το Βελιγράδι συνδέεται με Νέα Υόρκη και Σικάγο – Απευθείας καθημερινές πτήσεις

Η Air Serbia θα προσφέρει έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της πρωτεύουσας της Σερβίας και της Βόρειας Αμερικής.

Την καλοκαιρινή περίοδο, η Air Serbia θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από το Βελιγράδι στη Νέα Υόρκη και από τις 18 Ιουνίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, θα πετάει καθημερινά. Η αύξηση των πτήσεων σε επτά φορές την εβδομάδα, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη συχνότητα μέχρι σήμερα, είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αύξησης του στόλου αεροσκαφών της για μεγάλες αποστάσεις. Εκτός από το αεροσκάφος Airbus A330-200 που φέρει την εικόνα του Nikola Tesla, από τον περασμένο Νοέμβριο η Air Serbia χρησιμοποιεί επίσης ένα Airbus A330-200 με την εικόνα του Mihajlo Pupin.

«Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις για Νέα Υόρκη τα τελευταία επτά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων άλλαξε, αλλά δεν ξεπέρασε ποτέ τις έξι. Παράλληλα, έχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά από ενέργειες, από την ενίσχυση του στόλου μας έως την αύξηση της ομάδας του πληρώματος καμπίνας και έτσι, μπορούμε πλέον με υπερηφάνεια να ανακοινώσουμε ότι θα πραγματοποιούμε πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη κάθε μέρα, όλο το καλοκαίρι», δήλωσε ο George Petkovic, Air Serbia’s Vice President Americas.

→Η Air Serbia ανακοινώνει νέες απευθείας πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά

Από το 2016, περισσότεροι από 460.000 επιβάτες έχουν ταξιδέψει με τις πτήσεις της Air Serbia στη διαδρομή Βελιγράδι-Νέα Υόρκη. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του δικτύου της εθνικής αεροπορικής εταιρείας της Σερβίας. Κατά τη χειμερινή περίοδο, η Air Serbia εκτελούσε πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και Νέας Υόρκης τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Από τις 17 Μαΐου 2023, η Air Serbia θα ξεκινήσει προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις Βελιγράδι – Σικάγο, συνεχίζοντας έτσι την επέκτασή της στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Για την περίοδο έως τις 12 Ιουνίου, οι πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο (ORD) θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα,

Τετάρτη και Σάββατο και από τις 12 Ιουνίου, τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά σε όλα τα κανάλια διανομής και οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν εντελώς νέο προορισμό.

Αυξάνοντας τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Βελιγραδίου και Νέας Υόρκης και ξεκινώντας πτήσεις για το Σικάγο, κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, θα προσφέρει έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της πρωτεύουσας της Σερβίας και της Βόρειας Αμερικής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024