Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAir Serbia: Νέοι προορισμοί με απευθείας πτήσεις για Γερμανία, Γαλλία και Σουηδία
Νέες αεροπορικές πτήσεις

Air Serbia: Νέοι προορισμοί με απευθείας πτήσεις για Γερμανία, Γαλλία και Σουηδία

Air Serbia

Από την καλοκαιρινή περίοδο και ύστερα η αεροπορική θα πετά στους νέους προορισμούς της Γερμανίας και της Σουηδίας τρεις φορές την εβδομάδα και θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Βελιγραδίου και Μασσαλίας.

Νέες πτήσεις ανακοίνωσε η εθνική αεροπορική της Σερβίας για Γερμανία, Γαλλία και Σουηδία. Συγκεκριμένα από τον Μάιο του 2023, η Air Serbia θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις για το Αμβούργο, το Γκέτεμποργκ, την Κολωνία και τη Μασσαλία, συνεχίζοντας έτσι την επέκταση του δικτύου προορισμών της.

Από την καλοκαιρινή περίοδο και ύστερα η αεροπορική θα πετά στους νέους προορισμούς της Γερμανίας και της Σουηδίας τρεις φορές την εβδομάδα και θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Βελιγραδίου και Μασσαλίας. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A319. Οι ναύλοι είναι ήδη διαθέσιμοι και τα εισιτήρια απλής μετάβασης στην Οικονομική θέση ξεκινούν από 49 ευρώ για Κολωνία, Αμβούργο και Γκέτεμποργκ και από 69 ευρώ για Μασσαλία.

«Την ίδια εβδομάδα που ανακοινώσαμε την έναρξη των πτήσεων για το Σικάγο, η εταιρεία μας θα αυξήσει επίσης τις πτήσεις για προορισμούς στη Δυτική Ευρώπη. Θα πραγματοποιούμε πτήσεις σε δύο ακόμη πόλεις στη Γερμανία και από μία στη Γαλλία και τη Σουηδία. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας, ενώ προσπαθούμε να φέρουμε πιο κοντά στους επιβάτες μας, περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τις επόμενες ημέρες, θα εκπλήξουμε τους επιβάτες μας προσφέροντας απευθείας πτήσεις σε μερικούς από τους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς», δήλωσε ο Boško Rupić, γενικός εμπορικός διευθυντής και γενικός διευθυντής στρατηγικής της Air Serbia.

  • Αναλυτικότερα, η Air Serbia θα ξεκινήσει πτήσεις για το Αμβούργο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, στις 15 Μαΐου 2023, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
  • Από τις 18 Μαΐου 2023, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή, θα εκτελεί πτήσεις προς το Γκέτεμποργκ, μια από τις σημαντικότερες πόλεις στον οικονομικό χάρτη της Ευρώπης, καθώς και το μεγαλύτερο λιμάνι της Σκανδιναβίας και σημαντικός ταξιδιωτικός κόμβος μεταξύ, Στοκχόλμης, Όσλο και Κοπεγχάγης.
  • Από τις 18 Μαΐου 2023, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, θα εκτελεί πτήσεις από το Βελιγράδι προς την Κολωνία.
  • Ξεκινώντας στις 20 Μαΐου 2023, κάθε Τρίτη και Σάββατο, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας στη Μασσαλία, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023