Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑίσιο τέλος έχουν τα μικροπροβλήματα των αεροπλάνων

Αίσιο τέλος έχουν τα μικροπροβλήματα των αεροπλάνων

Πρόβλημα στο air condition διαπίστωσε ο πιλότος της πτήσης 907 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα μετά την απογείωση αεροσκάφους Boeing 737-400 των Ολυμπιακών Αερογραμμών με 93 επιβάτες. Το πρόβλημα χαρακτηρίστηκε ρουτίνας, […]

Πρόβλημα στο air condition διαπίστωσε ο πιλότος της πτήσης 907 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα μετά την απογείωση αεροσκάφους<...> Boeing 737-400 των Ολυμπιακών Αερογραμμών με 93 επιβάτες. Το πρόβλημα χαρακτηρίστηκε ρουτίνας, ο πιλότος πέταξε σε χαμηλό ύψος και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Aλλο ένα τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε ένα ATR των Ολυμπιακών Αερογραμμών, το οποίο παρέμεινε στη Νάξο, επειδή εξαντλήθηκε η μπαταρία του. Ελικόπτερο μετέβη για να του αλλάξει την μπαταρία και το δρομολόγιο για Αθήνα πραγματοποιήθηκε με τρεις ώρες καθυστέρηση.

Ένα άλλο αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας, που είχε ξεκινήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:21 με προορισμό τις Βρυξέλλες, επέστρεψε στο αεροδρόμιο έπειτα από βλάβη που διαπίστωσε ο πιλότος στους τροχούς τους αεροπλάνου. Το αεροδρόμιο της Αθήνας τέθηκε σε μερική ετοιμότητα για την προσγείωση που τελικά εξελίχθηκε ομαλά.

Τέλος, βλάβη σε γεννήτρια παρουσίασε ένα τέταρτο μετά την απογείωσή του αεροπλάνο της εταιρίας Viking, το οποίο εκτελούσε πτήση τσάρτερ από Ηράκλειο προς Μάντσεστερ με 162 επιβάτες. Ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου για το πρόβλημα στο αεροσκάφος, επέστρεψε στο Ηράκλειο, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, και μετά την επιδιόρθωση της βλάβης από τεχνικούς το αεροσκάφος αναχώρησε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024