Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑισιόδοξος ο Χριστοδουλάκης για την Ολυμπιακή

Αισιόδοξος ο Χριστοδουλάκης για την Ολυμπιακή

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης έκανε δηλώσεις για το θέμα της Ολυμπιακής…

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης έκανε δηλώσεις<...> για το θέμα της Ολυμπιακής.

Ο υπουργός τόνισε ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είναι φανερό ότι υπάρχουν ουσιαστικές προσδοκίες για τη δυνατότητα διαμόρφωσης ενός ισχυρού πολυμετοχικού επιχειρηματικού σχήματος, το οποίο θα αποκτήσει την πλειοψηφία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΝΟΑ).

Ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την αισιοδοξία του πως «αυτή τη φορά μπορεί να ευοδωθεί η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης με την προϋπόθεση βέβαια ότι η ΝΟΑ θα παραμείνει ένας ισχυρός εθνικός περιφερειακός αερομεταφορέας».

Από την άλλη πλευρά όμως, η Iberia, επανέλαβε για δεύτερη φορά ότι δεν ενδιαφέρεται να υποβάλει προσφορά για να αποκτήσει μερίδιο πλειοψηφίας στη Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία. Εκπρόσωπος της ισπανικής εταιρίας διευκρίνισε ότι η Iberia προμηθεύτηκε απλώς το ενημερωτικό φυλλάδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΟΑ και δεν σκοπεύει να συμμετάσχει περαιτέρω στη διαδικασία.

“Είναι άλλο πράγμα να ζητάμε πληροφορίες για την πώληση και άλλο να ενδιαφερόμαστε πραγματικά να υποβάλουμε προσφορά”, δήλωσε εκπρόσωπος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024