Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑκυρώσεις πτήσεων στην Αir India λόγω απεργίας
Η εταιρεία αντιμετωπίζει τριβές μεταξύ υπαλλήλων και διοίκησης

Ακυρώσεις πτήσεων στην Αir India λόγω απεργίας

Πάνω από 100 πτήσεις της Air India έχουν ακυρωθεί μέχρι τώρα λόγω της απεργίας των υπαλλήλων της εταιρείας, εξέλιξη που πλήττει ακόμη περισσότερο την προβληματική αεροπορική, λίγες μέρες μετά το […]

Πάνω από 100 πτήσεις της Air India έχουν ακυρωθεί μέχρι τώρα λόγω της απεργίας των υπαλλήλων της εταιρείας, εξέλιξη που πλήττει ακόμη<...> περισσότερο την προβληματική αεροπορική, λίγες μέρες μετά το χειρότερο αεροπορικό ατύχημα της τελευταίας δεκαετίας. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου, αεροσκάφος της συνετρίβη στο αεροδρόμιο της Μανγκαλόρ, στη νότια Ινδία, με τους 158 από τους 166 επιβαίνοντες να χάνουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το Associated Press, η απεργία αντανακλά τη βαθιά κρίση που εξελίσσεται στο εσωτερικό της Air India. Η εταιρεία πέρυσι είχε ζημίες 1 δισ. δολ., και αντιμετωπίζει σοβαρές τριβές μεταξύ υπαλλήλων και διοίκησης.

Από τα 14 συνολικά εργατικά συνδικάτα των εργαζόμενων της εταιρείας, τα δύο έχουν κατέβει σε απεργία μετά από εντολή της διοίκησης να μην έρθουν σε επαφή με τον Τύπο, ενώ παράλληλα διαμαρτύρονται και για καθυστέρηση καταβολής μισθών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024