Τελευταία νέα
Σωματείο Τεχνικών της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας

Ακυρώσεις πτήσεων της ΟΑ

Ακυρώσεις έχουν γίνει σε σειρά πτήσεων, “λόγω σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Τεχνικών Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ), την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008″, όπως υποστηρίζει η διοίκηση. “Η κατάσταση αυτή, […]

Ακυρώσεις έχουν γίνει σε σειρά πτήσεων, “λόγω σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Τεχνικών Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ), την<...> Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008″, όπως υποστηρίζει η διοίκηση. “Η κατάσταση αυτή, εκτός των καθημερινών ακυρώσεων πτήσεων με ελικοφόρα αεροσκάφη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή υλοποίηση του πτητικού προγράμματος της εταιρείας. Φαίνεται ότι το Σωματείο Τεχνικών της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ), με την επιβράδυνση της επιχειρησιακής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, αποφάσισε να εκβιάσει τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Και αυτό για να διεκδικήσει αλλαγή στο Νόμο για την κάλυψη του προσωπικού, με στόχο τη διακριτική μεταχείριση για τη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων, που όμως ήδη καλύπτεται απόλυτα από τις υφιστάμενες ρυθμίσεις. Τέτοια εκβιαστική συμπεριφορά δε θα γίνει αποδεκτή.

Η Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή του, προχωρώντας, μεταξύ άλλων, στη βραχυχρόνια μίσθωση αεροσκαφών. Εκφράζει δε τη λύπη της για την ταλαιπωρία του κοινού, για την οποία όμως ευθύνεται αποκλειστικά η ανωτέρω απόφαση του Σωματείου Τεχνικών της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ)”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024