Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΆλλαξε γνώμη ο Λιντς για τη γραμμή της Μελβούρνης

Άλλαξε γνώμη ο Λιντς για τη γραμμή της Μελβούρνης

MEΛΒOΥΡΝΗ. Αισιόδοξος για τη γραμμή της Μελβούρνης φέρεται τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπιακής Ροντ Λιντς, που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Αυστραλία για επαφές με τις τοπικές αρχές και […]

MEΛΒOΥΡΝΗ. Αισιόδοξος για τη γραμμή της Μελβούρνης φέρεται τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπιακή<.>ς Ροντ Λιντς, που τις τελευταίες ημέρες<...> βρέθηκε στην Αυστραλία για επαφές με τις τοπικές αρχές και την Ομογένεια.
Μιλώντας σε ομογενείς ταξιδιωτικούς πράκτορες στην αίθουσα της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας ο κ. Λιντς δήλωσε αισιόδοξος πως η Ολυμπιακή μπορεί να αναθεωρήσει την απόφασή της για κατάργηση της γραμμής της Μελβούρνης.
Ο κ. Λιντς χαρακτήρισε θετικές τις επαφές που είχε με τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης της Βικτώριας κ. Στηβ Μπρακς και άλλους παράγοντες των μεταφορών και του τουρισμού.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως έγιναν στην Ολυμπιακή σοβαρές προτάσεις οι οποίες θα εξετασθούν από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας την ερχόμενη εβδομάδα.
Την υποστήριξή τους προς την Ολυμπιακή εξέφρασαν και οι ομογενείς ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι πιστεύουν πως τα δρομολόγια της Ολυμπιακής προς Μελβούρνη και Σίδνεϊ θα διατηρηθούν τελικά. ‘TheGreekAustralian’

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024