Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους ξεκινούν πτήσεις διεθνών προορισμών

Αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους ξεκινούν πτήσεις διεθνών προορισμών

Τόσο η αμερικάνικη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους JetBlue, όσο και η Song, ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να αρχίσουν πτήσεις αυτό το χρόνο προς το Nassau στις Μπαχάμες. Ένας τέτοιος προορισμός θα […]

Τόσο η αμερικάνικη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους JetBlue, όσο και η Song, ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν<...> να αρχίσουν πτήσεις αυτό το χρόνο προς το Nassau στις Μπαχάμες. Ένας τέτοιος προορισμός θα είναι μόλις ο τρίτος διεθνής για την εταιρία JetBlue και ο πρώτος για την Song.

Η JetBlue κατέθεσε αίτηση στις 2 Αυγούστου στο υπουργείο Μεταφορών της Αμερικής, ζητώντας έγκριση για να ξεκινήσει να προσφέρει υπηρεσίες από την Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο Kennedy) προς το Nassau με αεροσκάφος τύπου A320. Η αμερικάνικη εταιρία χαμηλού κόστους πτήσεων, η οποία χρειάζεται και έγκριση από την κυβέρνηση στις Μπαχάμες, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πτήσεις από 1η Νοεμβρίου.

Μία τέτοια κίνηση της εταιρίας JetBlue θα την συνδέσει με την Καραϊβική. Η JetBlue που έχει τη βάση της στο αεροδρόμιο Kennedy ξεκίνησε την πρώτη πτήση διεθνούς προορισμού τον Ιούνιο με κατεύθυνση το Σαν Ντιέγκο και τον Aγιο Δομίνικο της Δομικιανής Δημοκρατίας. Επίσης, πετάει από το 2002 προς το Δον Χουάν και το Aguadilla στο Πόρτο Ρίκο.

Εν τω μεταξύ, η εταιρία χαμηλού κόστους Song, ανακοίνωσε, μόλις μία μέρα μετά από την εταιρία JetBlue ότι θα ξεκινήσει τις πτήσεις της Kennedy-Nassau από 1η Δεκεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024