Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναγκαστική προσγείωση λόγω χριστουγεννιάτικου στολιδιού
Αεροσκάφος της Northwest Airlines πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Αναγκαστική προσγείωση λόγω χριστουγεννιάτικου στολιδιού

Αεροσκάφος της αμερικανικής εταιρείας Northwest Airlines, η οποία έγινε στόχος αποτυχημένης τρομοκρατικής επίθεσης τα Χριστούγεννα – πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το περασμένο Σάββατο, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο που, όπως αποδείχτηκε, […]

Αεροσκάφος της αμερικανικής εταιρείας Northwest Airlines, η οποία έγινε στόχος αποτυχημένης τρομοκρατικής<...> επίθεσης τα Χριστούγεννα – πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση το περασμένο Σάββατο, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο που, όπως αποδείχτηκε, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι. Όπως έγραψε η “Καθημερινή”, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε την πτήση NW2364 από το Ντιτρόιτ στο Ορλάντο και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Νάσβιλ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Delta (που έχει συγχωνευτεί με την Northwest) δήλωσε ότι βρέθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο και ο κυβερνήτης αποφάσισε να προσγειωθεί στο Νάσβιλ. Παραδέχτηκε όμως ότι το ύποπτο αντικείμενο δεν ήταν παρά ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024