Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναγκαστική προσγείωση με σκασμένο λάστιχο από αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Αναγκαστική προσγείωση με σκασμένο λάστιχο από αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Αναγκαστική προσγείωση με απόλυτη επιτυχία έκανε αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας στις Βρυξέλλες που είχε σκασμένο λάστιχο. Παρά τις μεγάλες και δικαιολογημένες ανησυχίες που είχε προκαλέσει το γεγονός στις Βελγικές Αρχές, […]

Αναγκαστική προσγείωση με απόλυτη επιτυχία έκανε αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> στις Βρυξέλλες που είχε σκασμένο λάστιχο<...>. Παρά τις μεγάλες και δικαιολογημένες ανησυχίες που είχε προκαλέσει το γεγονός στις Βελγικές Αρχές, ο πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με το σκασμένο λάστιχο, χωρίς να συμβεί ο παραμικρός τραυματισμός.

Στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό έγινε μεγάλη κινητοποίηση των σωστικών αρχών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καπιτάλ” που είχε πρώτο θέμα το περιστατικό, το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς τη Βόρεια Θάλασσα προκειμένου να αδειάσει τα καύσιμα, ενώ σηκώθηκαν δύο αεροπλάνα F 16 της πολεμικής αεροπορίας του Βελγίου προκειμένου να διαπιστώσουν στον αέρα την έκταση της βλάβης. Και αυτό γιατί είχαν εκφραστεί φόβοι ότι από την έκρηξη του ελαστικού είχαν προκληθεί ζημιές και στο φτερό του αεροπλάνου.

Τα βελγικά αεροπλάνα έδωσαν την άδεια για επιστροφή στις Βρυξέλλες και αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου. Ταυτόχρονα πάνω από τις Βρυξέλλες πετούσε ελικόπτερο διάσωσης της βελγικής αεροπορίας τύπου Seaking, έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση τραγωδίας. Στο αεροδρόμιο περίμενε το αεροπλάνο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά τελικά η προσγείωση έγινε χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός τραυματισμός μεταξύ των επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024